MUSA VAI BISNES 31.5.: Maalittaminen

MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla sosiaalisen median lieveilmiöihin kuten maalittamiseen, cancel-kulttuuriin ja kiusaamiseen. Millä tavalla nämä näkyvät musiikkialalla? Millaiset asiat lietsovat näitä ilmiöitä ja keihin ne kohdistuvat? Miten näitä vastaan voi taistella?

Vieraina ovat diversiteettikonsultti, työelämävalmentaja ja ihmisoikeusaktivisti Fatima Verwijnen, tanssija ja artisti Tia-Maria ”Tinze” Sokka, rap-artisti ja kirjailija Linda-Maria ”Mercedes” Roine sekä Keskusrikospoliisin rikoskomisario ja turvallisuuskonsultti Antti Hyyryläinen.

MUSA VAI BISNEKSEN äänen vahvistaa Genelec.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 31. toukokuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma.

MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.