Katso jälkikäteen Etäkahvit: Musiikin esittäjän viestintä

26. toukokuuta 2021 järjestetty Etäkahvit: Musiikin esittäjän viestintä on nyt katsottavissa Jäsensivuilla.

Miten musiikin esittäjänä viestin itsestäni ja julkaisuistani, keikoistani ja muista produktioistani? Miten verkkosivuja ja muita kanavia voi hyödyntää, ja mistä voin saada apua viestintään sekä promootioon?

Koulutuksessa perehdyttiin erilaisiin viestintätapoihin sekä -kanaviin Viestintätoimisto Rödin tiedottaja Katja Tolosen johdolla.

Röd on Katja Tolosen ja Jenni Salmisen vuonna 2018 perustama viestintätoimisto, jossa autetaan musiikin ja muiden taiteenalojen toimijoita heidän erikokoisissa viestinnän ja graafisen suunnittelun tarpeissa. Rödillä tehdään paljon mm. ensi-iltojen, muiden tapahtumien sekä erilaisten musiikkijulkaisujen (esim. single, albumi ja/tai musiikkivideo) pressitiedotuksia. Pääpainona Tolosen työssä onkin toimia linkkinä taiteilijoiden ja median välillä.

Kirjaudu Jäsensivuille ja katso Etäkahvit >

Röd tarjoaa liiton jäsenille konsultointipalvelua etuhintaan

Rödiltä voit varata tunnin mittaisia etätapaamisaikoja. Konsultointitunnilla vastataan muusikkojen kysymyksiin ja autetaan mieltä askarruttavissa viestinnällisissä asioissa sekä käydään läpi jäsenen tarpeen mukaan julkaisuun liittyviä tiedotuksellisia näkökulmia. Etu konsultointitunnista Muusikkojen liiton jäsenille on -25 %.

Lue lisää jäsenedusta >

Kuva: Kerttu Malinen