Ilmoittaudu mukaan Etäkahveille 26.5. – Musiikin esittäjän viestintä

Tervetuloa Etäkahveille keskiviikkona 26. toukokuuta klo 13–14:30 keskustelemaan viestinnästä musiikin esittäjän työssä. Koulutuksessa perehdytään erilaisiin viestintätapoihin sekä -kanaviin yhdessä Viestintätoimisto Rödin tiedottaja Katja Tolosen johdolla.

Röd on Katjan ja Jenni Salmisen vuonna 2018 perustama viestintätoimisto, jossa autetaan musiikin ja muiden taiteenalojen toimijoita heidän erikokoisissa viestinnän ja graafisen suunnittelun tarpeissa. Rödillä tehdään paljon mm. ensi-iltojen, muiden tapahtumien sekä erilaisten musiikkijulkaisujen (esim. single, albumi ja/tai musiikkivideo) pressitiedotuksia. Pääpainona Katjan työssä onkin toimia linkkinä taiteilijoiden ja median välillä.

Lue lisää ja ilmoittaudu >

Etäkahvit toteutetaan Zoom-alustan kautta, ja ilmoittautuneille toimitetaan linkki sähköpostitse. Koulutus tallennetaan jäsenistön katsottavaksi jälkikäteen.

Tilaisuus on tarkoitettu Muusikkojen liiton jäsenille. Omat kahvit mukaan!

Lisätiedot
Tuottaja Sari Löytynoja
sari.loytynoja@muusikkojenliitto.fi