Vientiartistijalostamoon valittiin seitsemän vientinimeä

Vientiartistijalostamo on tarkoitettu kansainvälisen uransa alussa oleville artisteille ja yhtyeille, ja sen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista ja tietämystä kansainvälisestä musiikkialasta. Hakemuksia ohjelmaan tuli yhteensä 80, joista lopullisen valinnan teki Music Finlandin asettama valitsijatyöryhmä.

Vientiartistijalostamon toiselle kaudelle osallistuvat seuraavat yhtyeet ja artistit:

  • Louie Blue
  • Suistamon Sähkö
  • hyperforms
  • Mendi Moon
  • Everture
  • Block Of Flats
  • Joanna / Jonna Heikkinen

Vientiartistijalostamon ohjelma pitää sisällään valmennusta, käytännön työskentelyä (studiotyötä ja live-esiintymisen) sekä verkostojen kehittämistä. Jokainen mukaan valittu artisti saa henkilökohtaisen mentorin, jota tavataan jalostamon aikana. Lisäksi jokaiselle osallistujalle luodaan oma, räätälöity vientisuunnitelma.

Lue lisää viime syksynä päättyneestä vientiartistijalostamon ensimmäisestä kaudesta Music Finlandin verkkosivuilta.