Hakuaikaa jatkettu 24.2. saakka: yrittäjän ammattitutkinto kulttuurialalle

Tammikuussa 2018 alkanut ja paljon kehuja saanut yrittäjätutkinto saa nyt jatkoa. Hakuaikaa on jatkettu 24. helmikuuta saakka.

Helsingissä alkaa 6.3.2019 uusi koulutusryhmä, joka antaa eväitä yrittäjänä menestymiseen.

Koulutuksessa huomioidaan erityisesti muusikkona tai muussa luovan alan työssä toimivien erityistarpeet. Kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät, musiikkialan vaikuttajat ja kumppanit.

Koulutuksen teemoja ovat yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen, tuotteistaminen sekä myynti ja markkinointi. Näissä teemoissa käsitellään mm. yrityksesi strategiaa, markkina-analyysejä, otetaan haltuun sopimuskäytänteitä ja talouden johtamista, yhteiskehittämisen menetelmiä, sisäistä ja ulkoista tuotteistamista, oman itsensä brändäystä, suunnitelmallista markkinointia, hinnoittelua, markkinointiviestintää, käsitellään managerointia, rahoituskanavia ja paljon muuta.

Koulutusjakso on tehokas 6.3.–31.12.2019, jonka aikana on keskimäärin 1,5 lähipäivää kuukaudessa.

Hakuaika on käynnissä 24.2.2019 saakka.

Lähetä hakemus oheisesta linkistä ja kirjoita lisätietoihin MUSAT2, jotta hakemuksesi kohdistuu tähän koulutusohjelmaan.

Hakemukseen >

Hinta: Koulutus on maksuton yrittäjän oppisopimuskoulutus

Kuka voi opiskella tässä koulutusohjelmassa?
Tämä koulutus suoritetaan oppisopimuksella, joten se suoritetaan muun työn ohessa ja työssä oppimisella on erityisen merkittävä osuus opinnoissa. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtaistamissuunnitelma, jonka mukaan jokaisen yksilöllinen koulutusohjelma etenee. Mikäli osaamista on jo kertynyt paljon, on mahdollista saada tutkinto valmiiksi myös nopeutetummassa aikataulussa.

Kaikki, jotka työskentelevät oman yrityksensä tai toiminimensä kautta. Toiminimellä tarkoitetaan nimeä, jota elinkeinonharjoittaja tai yritys käyttää toiminnassaan, elinkeinotoimintaa harjoittaessaan. Yrittäjän oppisopimuskoulutus on mahdollinen, kun y-tunnus on aktiivinen.

Lisätietoja oppisopimuksesta Sirpa Tuomisto. 040 174 4455 / sirpa.tuomisto@keuda.fi

Lisätietoja koulutusohjelman sisällöstä Mari Kärkkäinen 040 593 3934 / mari.karkkainen@karismakonseptit.fi

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda.