Villa Vikanin päärakennuksen ohjeet vuokralaisille

5. WC:t, suihkut ja sauna

5.1 WC:t

Talossa on kaksi WC:tä, yksi ala- ja toinen yläkerrassa. Tukosten välttämiseksi WC-pönttöihin ei voi laittaa suurta määrää WC-paperia kerrallaan.

5.2 Suihkut

Talossa on kaksi suihkua, yksi ala- ja toinen yläkerrassa. Käytä vettä säästeliäästi. Myös päärakennuksen saunan pesuhuoneessa on suihku. Sen vesi tulee järvestä. Pumpun kytkin sijaitsee pesuhuoneessa. Kytke pumppu päälle ennen käyttöä ja pois kun saunominen lopetetaan. Pumppu tukkeutuu helposti, joten suihkua kannattaa käyttää harkiten. Mikäli pumppu tukkeutuu, ota yhteys pehtooriin.

5.3 Sauna

Sauna sijaitsee suunnilleen päärakennuksen etuoven kohdalta lähtevän polun päässä rannassa. Saunapuita löytyy saunan takaa, ja jos ne ovat loppumassa, lisää löytyy päärakennuksen ovelta katsottuna oikealla olevasta vajasta.

Ennen tulen laittoa kiukaaseen varmista, että tulipesä ja tuhkalaatikko on tyhjennetty. Pelti on avattava ennen sytytystä. Lisää ohjeita on saunan eteishuoneen seinällä.

Jätä sauna siistiin kuntoon käytön jälkeen, äläkä jätä vettä astioihin. Tyhjennä tulipesä ja tuhkalaatikko ennen lähtöäsi. Kesäaikaan saunalle tulee vesi päärakennuksen porakaivosta. Hana sijaitsee ulkona pukuhuoneen oven oikealla puolella. Kysy pehtoorilta neuvoa, jos vettä ei tule.

Vuokrahintaan kuuluu 2 saunan lämmityskertaa/viikko. Sen jälkeen saunamaksu on 6 euroa kerralta, mikä maksetaan jälkikäteen liiton toimistoon.

5.4 Vesi ja viemärit

Käytä vettä säästeliäästi. Älä laita viemäriin mitään, mikä ei sinne kuulu.