Villa Vikanin residenssin hirsimökkien vuokralaisen ohjeet

4. Pyyhkeet, sauna ja vuoteet

4.1 Pyyhkeet ja laudeliinat

Vuokrasopimuksessa mainitulle henkilömäärälle on kullekin yksi iso ja pieni pyyhe sekä laudeliina, jotka ovat vuoteiden päällä mökkiin saavuttaessa. Laita lähtiessäsi käytetyt pyyhkeet ja laudeliinat (ei märkinä) pyykkikoriin saunan eteisessä, mistä siivooja noutaa ne pestäväksi sunnuntaisin.

4.2 Sauna

Mökissä on sähkölämmitteinen sauna, joka on vuokralaisten käytössä. Tarkista saunaa lämmittäessä, että keittiön liesituuletin on ykkösasennossa, koska muuten sauna ei lämpene kunnolla.

Pidä sauna siistinä, äläkä jätä vettä kiuluun. Vuokraviikon hintaan kuuluu 2 saunomiskertaa. Jos saunot useammin, saunominen maksaa 6 euroa lisäkerralta, ja maksu maksetaan jälkikäteen Muusikkojen liiton toimistoon.

Älä sulje tulevan veden saattolämmitystä (kytkin saunan eteisessä).

4.3 Suihku

Saunan pesuhuoneessa on suihku. Käytä vettä säästeliäästi.

4.4 Vuoteet ja vuodevaatteet

Mökissä on neljä erillistä vuodetta kahdessa makuuhuoneessa.

Mökissä on vuodevaatteet vuokrasopimuksessa sovitulle henkilömäärälle, ja ne kuuluvat vuokrahintaan. Useampien vuodevaatteiden käytöstä veloitetaan erikseen jälkikäteen pesulakulujen mukaan. Vähimmäisveloitus on 32 euroa. Vuoteiden alla olevissa muovilaatikoissa on varalta lisää vuodevaatteita.

Käytetyt vuodevaatteet laitetaan saunan eteisessä sijaitsevaan pyykkikoriin (ei märkänä), mistä siivooja noutaa ne pesuun sunnuntaisin. Mikäli vuodevaatteet jätetään vuoteisiin, seuraa siitä lisälasku vuokralaiselle.

4.5 Vesi ja viemärit

Käytä vettä säästeliäästi. Älä laita viemäriin mitään, mikä ei sinne kuulu.