Mijasin residenssin vuokralaisen ohjeet

1. Saapuminen, lähteminen ja avaimet

1.1 Saapuminen residenssiin

Residenssi sijaitsee osoitteessa Casa Antigua, URB. Huerta Alta Arriba 2 F 1, 29650 Malaga, Mijas Pueblo.

Residenssiin saa saapua aikaisintaan maanantaina klo 15. Jos saavut ja lähdet muuhun kuin sovittuun aikaan, matkatavarat voi pudottaa talteen residenssiin.

Käyntiohje Áticoon:

Áticoon kuljetaan Casa Antiguan pääportin ohi ylös tietä noin 50 metriä. Vasemmalta löytyvän yläparkkipaikan polkua pitkin pääset ovelle ATTICO. Avain on koodillisessa avainlokerossa. Koodi ilmoitetaan sinulle liiton toimesta ennen matkaa.

Käyntiohje Cuevaan:

Kulje Casa Antiguan pääportin käyntiportista sisään, koodillinen avainlokero on portin pielessä sisäpuolella (kuitenkin helposti saatavilla ulkopuolelta koska kyseessä kalteriportti). Parkkipaikalta talolle noin 50 metriä, jossa on kyltti Casa Rubinstain. Seuraa polkua Cuevan ovelle (noin 20 metriä) jossa on taas avainlokero ovenpielessä. Koodi ilmoitetaan sinulle liiton toimesta ennen matkaa.

1.2 Saapuminen lentokentältä

Lentokentältä pääsee Fuengirolan asemalle Renfe-junalla edullisesti. Asemalta pääsee bussilla Mijasiin. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka residenssiin.

Kentältä voi myös ottaa taksin. Kyyti maksaa noin 25–55 euroa riippuen palveluntarjoajasta.

1.3 Lähteminen residenssistä

Residenssistä tulee poistua viimeistään maanantaina klo 12. Siivoathan jälkesi ennen lähtöä – tiskaa astiat, viet roskat ja jätät paikat muutenkin siistiksi.

1.4 Avaimet

Portilla ja sisäänkäynneillä on koodilliset avainlokerot, jotka kuuluvat kyseisiin oviin. Koodit ilmoitetaan liiton toimistosta. Pidä avain aina avainlokerossa (älä ota sitä sisään) – sisäpuolelta löytyy toiset avaimet.

Ovet lukitaan Espanjassa aina myös sisäpuolelta avaimella. Älä luovuta avainta tai avainlokeron koodia ulkopuolisille.

1.5 Ota yhteyttä

Huoneistolle tai sen irtaimistolle sattuneet vahingot on ilmoitettava viipymättä residenssin omistajille. Jos huoneistosta puuttuu saapuessasi jotakin sellaista, mitä siellä pitäisi olla, ilmoita asiasta viipymättä omistajille.

Jos huoneiston varustuksessa tai kunnossa on yleisiä puutteita, jotka mielestäsi pitäisi korjata, ilmoita siitäkin omistajille.

Yhteystiedot:

Muusikkojen liiton toimisto:

Pieni Roobertinkatu 16
00120 Helsinki
sml@muusikkojenliitto.fi

Toimistopäällikkö Kaisu Junno:

+ 358 (0) 44 544 0206
kaisu.junno@muusikkojenliitto.fi

Puheenjohtaja Ahti Vänttinen: 

+358 (0) 50 569 5585

Yhteyshenkilö

Ville Manninen:

Puh. +358 40 1750983
manninenvv@gmail.com

Residenssin omistajat

Maija Hapuoja:

Puh. +358 40 7340944
ari.kovero46@gmail.com