Vuokralaisen ohjeet – Mijas

Muusikkojen liiton Mijasin residenssissä on kolme kalustettua huoneistoa Espanjan Aurinkorannikon läheisyydessä, Mijas Pueblon rinteillä.

Residenssi sijaitsee rauhallisella alueella palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Kohde soveltuu erinomaisesti sekä omaa rauhaa edellyttävään työskentelyyn, alueeseen ja sen kulttuuritarjontaan tutustumiseen että rentoutumiseen. Asukkaat voivat olla yhteydessä paikalliseen musiikkiammattilaisten verkostoon.

1.1 Saapuminen residenssiin

Residenssi sijaitsee osoitteessa Casa Antigua, URB. Huerta Alta Arriba 2 F 1, 29650 Malaga, Mijas Pueblo.

Residenssiin voi saapua aikaisintaan maanantaina klo 16. Residenssin viikkosiivous suoritetaan maanantaisin klo 11–16. Jos saavut residenssiin aiemmin, voit pudottaa matkatavarasi talteen. Residenssin ulkotiloissa saa oleilla siivouksen aikana – annathan kuitenkin siivoojalle työrauhan.

Pääsy Áticoon:

Áticoon kuljetaan Casa Antiguan pääportin ohi ylös tietä noin 50 metriä. Vasemmalta löytyvän yläparkkipaikan polkua pitkin pääset ovelle ATTICO. Avain on koodillisessa avainlokerossa. Koodi ilmoitetaan sinulle liiton toimesta ennen matkaa.

Pääsy Cuevaan:

Kulje Casa Antiguan pääportin käyntiportista sisään, koodillinen avainlokero on portin pielessä sisäpuolella (kuitenkin helposti saatavilla ulkopuolelta). Parkkipaikalta talolle on noin 50 metriä, josta löytyy kyltti Casa Rubinstain. Seuraa polkua Cuevan ovelle (noin 20 metriä). Ovenpielessä on avainlokero. Koodi ilmoitetaan sinulle liiton toimesta ennen matkaa.

Pääsy Saloniin:

Kulje Casa Antiguan pääportin käyntiportista sisään, koodillinen avainlokero on portin pielessä sisäpuolella (kuitenkin helposti saatavilla ulkopuolelta). Parkkipaikalta Salonin portille on noin 50 metriä. Loivista portaista ylös kulkemalla saavut Salonin pääovelle. Oven vieressä on koodillinen avainlokero.

1.2 Saapuminen lentokentältä

Lentokentältä pääsee Fuengirolan asemalle Renfe-junalla edullisesti. Asemalta pääsee bussilla Mijasiin. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka residenssiin.

Kentältä voi myös ottaa taksin. Kyyti maksaa noin 25–55 euroa riippuen palveluntarjoajasta.

1.3 Parkkipaikat residenssissä

Mijasin residenssistä on kaksi parkkipaikkaa: 

Ensimmäinen parkkipaikka, yläparkkipaikka sijaitsee 50 metrin päässä vasemmalta, kun kääntyy tieltä A-368 Urb. Huerta Alta Arriba 2F kadulle. Tämä parkkipaikka on suunnattu ensisijaisesti Salonin ja Cuevan asukkaille. Parkkipaikka on aidattu, ja siihen mahtuu noin 3–4 autoa. Portin saa auki painamalla jakorasiassa olevaa nappia. Portti sulkeutuu automaattisesti minuutin kuluttua.

Nappi sijaitsee portin sisäpuolella, mutta sitä voi painaa myös ulkopuolelta. Nappulaa pitää painaa hellästi ja vain kerran. Jos portti ei aukea viiden sekunnin kuluttua, paina nappia uudestaan.

Toinen parkkipaikka, alaparkkipaikka, sijaitsee 100 metriä päätieltä vasemmalla. Tämä on suunniteltu ensisijaisesti Áticon asukkaille. Parkkipaikkaan mahtuu noin neljä autoa.

Kummatkin parkkipaikat ovat Mijasin residenssin parkkipaikkoja, ja ovat vuokralaisten käytettävissä.

1.4 Lähteminen residenssistä

Residenssistä tulee poistua viimeistään maanantaina klo 11. Siivoathan jälkesi ennen lähtöä: tiskaa astiat, viet roskat ja jätät paikat muutenkin siistiksi.

1.5 Avaimet

Portilla ja sisäänkäynneillä on koodilliset avainlokerot. Koodit ilmoitetaan liiton toimistosta. Pidä avain aina avainlokerossa. Ethän ota sitä sisään – sisäpuolelta löytyy toiset avaimet.

Ovet lukitaan Espanjassa aina myös sisäpuolelta avaimella. Älä luovuta avainta tai avainlokeron koodia ulkopuolisille.

1.6 Ota yhteyttä

Huoneistolle tai sen irtaimistolle sattuneet vahingot on ilmoitettava viipymättä residenssin omistajalle. Jos huoneiston varustuksessa tai kunnossa on yleisiä puutteita, jotka mielestäsi pitäisi korjata, voit ilmoittaa niistä omistajalle.

Ilmoita talonmies Ville Manniselle ennen matkaasi arvio saapumis- ja lähtöajastasi sähköpostitse. Voit samalla ilmoittaa Villelle toiveet koskien vuodepaikkoja. Olethan muuten yhteydessä Villeen ainoastaan kiireellisissä, kiinteistöä koskevissa asioissa.

Muissa residenssiä tai aluetta koskevissa kysymyksissä voit kääntyä residenssin omistajien Laura Kokin ja Maija Hapuojan puoleen.

Yhteystiedot:

Talonmies

Ville Manninen:
manninenvv@gmail.com

Residenssin omistajat

Laura Kokki:
+358 50 342 3130
laurasofia.kokki@gmail.com

Maija Hapuoja:
hapuojamaija9@gmail.com

Muusikkojen liiton toimisto

Pieni Roobertinkatu 16
00120 Helsinki
sml@muusikkojenliitto.fi

Toimistopäällikkö Kaisu Junno:
+ 358 (0) 44 544 0206
kaisu.junno@muusikkojenliitto.fi

Puheenjohtaja Ahti Vänttinen:
+358 (0) 50 569 5585

2.1 Soittimet

Residenssistä löytyy yksi sähköpiano (Roland FP-10) ja yksi akustinen kitara (Martin).

Otathan muut huomioon työskennellessäsi ja musisoidessasi residenssissä. Käytäthän iltaisin myös kuulokkeita.

2.2 Wifi

Áticon wifi:

Nimi: Casa antigua
Salasana: 69234644

Cuevan wifi:

Nimi: TP-LINK-22F2
Salasana: 29587322

Salonin wifi:

Salonissa on wifi. Salasana löytyy asunnosta.

3.1 Asunnot ja kapasiteetti

  • Ático sijaitsee päärakennuksen yläkerrassa. Asunnossa on kolme kahden hengen makuuhuonetta. Olohuoneesta löytyy vuodesohva, johon mahtuu nukkumaan yksi aikuinen. Áticoon mahtuu majoittumaan korkeintaan 6–7 henkilöä.
  • Salon sijaitsee päärakennuksen alakerrassa.​​​​​​ Asunnossa on ​kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa molemmissa on parisänky. Lisäksi asunnosta löytyy ilmapatja ja laveri (160cm) lisämajoitusta varten. Saloniin mahtuu majoittumaan korkeintaan 6–7 henkilöä.  
  • Cueva on erillinen kaksio, jossa on yksi kahden hengen makuuhuone. Olohuoneesta löytyy vuodesohva, johon mahtuu nukkumaan yksi aikuinen. Cuevaan mahtuu majoittumaan korkeintaan 2–3 henkilöä.

3.2 Kylpyhuoneet

Koska kuuman veden saanti on rajoitettua, suosithan lyhyitä suihkuja, että vettä riittää varmasti muillekin.

Kylpyhuoneista löytyvät myös hiustenkuivaajat.

3.3 Keittiö ja ruokailuvälineet

Huoneistoissa on perusastiasto, ruokailu- ja ruoanlaittovälineet sekä astian- ja pyykinpesukoneet. Cuevan pyykinpesukone on terassilla. Pese astiat ennen lähtöäsi ja laita ne paikoilleen.

Hanasta saatava vesi tulee vuorilähteestä ja on juomakelpoista.

Ethän jätä lähtiessäsi jääkaappiin ja pakastimeen pilaantuvia ruokia. Hyvin säilyviä, avaamattomia tuotteita voi jättää.

3.4 Allasosasto

Allasosasto on vapaasti käytettävissä klo 23 asti. Allas tyhjennetään talveksi. Sulkemisajankohta riippuu säästä.

3.5 Ilmastointi

Ático-asunnosta löytyy kaksi ilmalämpöpumppua ja Cueva-asunnosta yksi. Ilmalämpöpumpuissa on viilennystoiminto.

3.6 Juomavesi

Residenssin hanasta tuleva vesi on juotavaa. Vesi tulee omasta lähteestä.

4.1 Siivous

Residenssin viikkosiivous suoritetaan maanantaisin klo 11–16 ja residenssiin voi saapua aikaisintaan klo 16. Jos saavut residenssiin aiemmin, voit pudottaa matkatavarasi talteen. Residenssin ulkotiloissa saa oleilla siivouksen aikana – annathan kuitenkin siivoojalle työrauhan.

Siivoathan jälkesi ennen lähtöä: tiskaa astiat, viet roskat ja jätät paikat muutenkin siistiksi.

4.2 Pyyhkeet ja lakanat

Residenssistä löytyy jokaiselle vuodevaatteet sekä yksi iso ja yksi pieni pyyhe.

Lähtiessäsi laita lakanat ja pyyhkeet kasaan lattialle, josta ne viedään pesulaan.

4.3 Jätteet, roskat ja tyhjät pullot

Lajittele roskat seuraavasti:

  • yleisjäte
  • tölkit ja muovit menevät samaan
  • paperi ja kartonki menevät samaan
  • lasit

Vie roskat kadulla oleviin jäteastioihin.

5.1 Kulkuyhteydet

Bussi Fuengirolaan lähtee huoltoasemalta (noin 400 metrin päässä residenssistä) ja kadulta residenssin edestä Benalmadenaan, Torremolinokseen ja Malagaan.

Mijas Pueblon kylään kävelee 10 minuutissa. Kylästä löytyy runsaasti ravintoloita ja nähtävyyksiä koko residenssiajaksi.

5.2 Lemmikkieläimet

Residenssiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Ympäristössä liikkuu kissoja – niitä ei saa ruokkia tai päästää sisätiloihin.

5.3 Ruokakaupat

Kylältä löytyy pieni kauppahalli sekä kaksi ruokakauppaa, Dia ja Eroski. Myös huoltoasemalta löytyy elintarvikkeita.

5.4 Tupakointi

Tupakointi residenssissä on ehdottomasti kielletty.

5.5 Vuokrapyörät

Pyöräily ja sähköpyöräily on erinomainen tapa liikkua alueella.

DSG Electric Rent vuokraa pyöriä Torremolinosissa.

Liikkeen valikoimasta löytyy maasto-, maantie-, retki- ja sähköpyöriä sekä erilaisia liikuntarajoitteisille tarkoitettuja liikkumisvälineitä. Vuokratut pyörät tuodaan paikan päälle – residenssi on firmalle tuttu. Varusteet kuuluvat vuokraan (kypärä, työkalut, pumppu, paikkausvälineet). Jos tarvitset sivulaukkuja, mainitse ne vuokrauksen yhteydessä.

10 %:n etu Muusikkojen liiton jäsenille

Muusikkojen liiton jäsenet saavat 10 %:n edun DSG Electric Rentin vuokrapyöristä.

Jäsenet voivat vuokrata pyörän sähköpostitse: info@dsgelectricrental.com. Kirjoita sähköpostin otsikkoon MUSICIANS’ UNION, jotta saat lunastettua edun.