Berliinin residenssin vuokralaiset ohjeet

8. Keittiö

8.1 Keittiön varustus

Huoneistossa on perusvarustus ruoanlaittoa varten, mutta koska lähiseudun (ja Berliinin yli päätään) ravintolatarjonta on runsas ja melko edullinen, erikoisvälineitä ei ole hankittu.

Huoneistossa on perusastiasto sekä ruokailu- ja ruoanlaittovälineet sekä astianpesukone. Jos jotakin olennaista puuttuu, ole yhteydessä liiton toimistoon.

Pese astiat ennen lähtöäsi ja laita ne paikoilleen. Astioiden pesu ei kuulu viikottaiseen siivouspalveluun. Älä laita espressokeitintä (mutteripannu) tiskikoneeseen.

8.2 Jääkaappipakastin

Älä jätä jääkaappiin/pakastimeen pilaantuvia ruokia tai ruoka-aineita. Hyvin säilyviä, avaamattomia tai pitkään säilyviä tuotteita voi jättää kohtuullisesti residenssiin seuraavien vuokralaisten käyttöön.

8.3 Jätteet, roskat ja tyhjät pullot

Keittiössä on jätteiden lajitteluun tarkoitetut astiat. Lajittele pussit sisäpihalla oleviin jätesäiliöihin. Tyhjennä ja puhdista jäteastiat ennen lähtöäsi ja vaihda niihin uudet jätepussit. Jäteastioiden tyhjennys ei kuulu viikoittaiseen siivouspalveluun. Vie tyhjät pullot kaupan pullonpalautuspisteeseen.