Berliinin residenssin vuokralaisen ohje

6. Vuoteet ja suihku

6.1 Vuodepaikat

Huoneistossa on vuodepaikkoja seuraavasti:

  1. Alakerran pieni makuuhuone: 2 erillistä vuodetta.
  2. Alakerran iso makuuhuone: parisänky
  3. Alakerran työtila/oleskeluhuone: 2 levitettävää vuodesohvaa (enimmillään 4 kapeaa vuodepaikkaa)
  4. Siirrettävä vuodepalli: 1 vuodepaikka

Lisäksi yläkerran sohvaa voi tarvittaessa käyttää tilapäisenä vuoteena.

6.2 Kapasiteetti

Enimmillään vuodepaikkoja on 10, mutta mukavasti majoittuu 7 henkeä. Jos kukin majoittuja haluaa oman huoneen, vuodepaikka löytyy kolmelle, ja yläkerran olohuone mukaan lukien neljälle.

6.3 Vuodevaatteet

Huoneistossa on vuodevaatteet vuokrasopimuksessa sovitulle henkilömäärälle. Useampien vuodevaatteiden käytöstä veloitetaan erikseen jälkikäteen pesulakulujen mukaan. Vähimmäisveloitus on 43 euroa.

Erilaisiin vuoteisiin on erilaisia aluslakanoita.

Käytetyt vuodevaatteet laitetaan alakerran kylpyhuoneen pyykkikoreihin, mistä ne viedään pesulaan maanantaisin.

Puhtaat lakanat, pyyhkeet ja tyynyliinat sekä tyynyt ja täkit ovat alakerran ison makuuhuoneen valkoisessa kaapissa. Tekstiilejä voi olla lisäksi vuodesohvien laatikoissa ja pienen makuuhuoneen hyllykössä.

6.4 Suihku

Yläkerran kylpyhuoneen kattotuuletin kytkeytyy päälle parin minuutin kuluttua valojen sytyttämisestä ja pois hetken kuluttua valojen sammuttamisesta. Suihkun jälkeen kannattaa jättää valot päälle noin vartiksi että kosteus poistuu.

Alakerran kylpyhuoneen lasiseinä on kuivattava ikkunalastalla jokaisen suihkussa käynnin jälkeen veden runsaan kalkkipitoisuuden vuoksi. Ikkunalasta on suihkua vastapäätä olevassa hyllykössä.

6.5 Pyyhkeet

Vuokrasopimuksessa mainitulle henkilömäärälle (1 iso ja 1 pieni/hlö) on alakerran ison makuuhuoneen kaapissa puhtaat pyyhkeet.

Laita likaiset pyyhkeet (kuivina) alakerran kylpyhuoneessa oleviin pyykkikoreihin, mistä ne toimitetaan pesulaan maanantaisin.