Villa Vikanin residenssiviikkojen haku on käynnissä

Raaseporissa sijaitsevan Villa Vikanin residenssin vuoden 2022 viikkojen 1–26 haku on käynnissä maanantaihin 8.11. klo 10.00 saakka.

Villa Vikanin vuokrakohteet ovat järven ympäröimällä niemellä sijaitseva komea päärakennus sekä kaksi rannan tuntumassa sijaitsevaa hirsimökkiä.

Vuokrakohteet on varusteltu työskentelyä varten. Päärakennuksen varustukseen kuuluu muun muassa Steinway-flyygeli, sähköinen keyboard, äänityskaapelointi seinärasioineen, monitorointijärjestelmä sekä AV-laitteisto. Myös hirsimökeissä on sähköinen työpiste koskettimistoineen ja monitoreineen.

Hakemus

Hakemukset vain sähköpostitse osoitteeseen sml@muusikkojenliitto.fi ilmoitettuna hakuaikana. Otsikkoon kirjoitetaan ”Villa Vikan 2022”.

Viestissä on ilmoitettava residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse liiton jäsenestä, perheenjäsenestä vai muusta henkilöstä. Viestissä on ilmoitettava, onko hakija vieraillut liiton residenssissä aiemmin.

Haettavat viikot ilmoitetaan viikon järjestysnumerolla (1–26) ei päivämäärinä.
Voit hakea yhtä tai kahta viikkoa. Yhtä useampiin viikkoihin on mahdollisuus lähinnä kesäajan ulkopuolella. Hakemuksessa voidaan toivoa useampia mahdollisia viikkoja toivejärjestyksessä; jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä, ja kukin viikko myönnetään sen arvonnassa saaneelle. Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lue lisää Villa Vikanista ja hae residenssiviikkoa >