Villa Vikanin hakuaika käynnistyy torstaina 10. maaliskuuta

Villa Vikanin vuoden 2022 residenssiviikkojen 27–52 haku alkaa torstaina 10. maaliskuuta klo 10.00 ja päättyy maanantaina 21. maaliskuuta klo 10.00. Villa Vikanin vuokrakohteet ovat järven ympäröimällä niemellä sijaitseva komea päärakennus sekä kaksi rannan tuntumassa sijaitsevaa hirsimökkiä.

Vuokrakohteet on varusteltu työskentelyä varten. Päärakennuksen varustukseen kuuluu muun muassa Steinway-flyygeli, sähköinen keyboard, äänityskaapelointi seinärasioineen, monitorointijärjestelmä sekä AV-laitteisto. Myös hirsimökeissä on sähköinen työpiste koskettimistoineen ja monitoreineen. Tarkemmat tiedot rakennusten varustuksesta löytyvät vuokralaisen ohjeista.

Vikan sijaitsee Raaseporissa Persbölen kylässä Långträsket-järven rannalla osoitteessa Vikan 30-31, Persböle, 10420 Pohjankuru. Vikanista on noin 10 kilometriä Fiskarsiin ja Karjaan keskustaan. Helsingistä matkaa Vikaniin on 93 kilometriä ja Turusta 115 kilometriä.

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Jos hakijalla tai mukaan lähtevällä jäsenellä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan; yhtä lailla jäsenmaksujen tulee olla kunnossa matkustusajankohtana.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin, joten esim. neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Laskutus tapahtuu parin viikon kuluessa arvonnasta ja maksuaikaa on kaksi viikkoa; maksulla tehdään varaus sitovaksi.

Hakemus

Hakemukset vain sähköpostitse osoitteeseen sml@muusikkojenliitto.fi ilmoitettuna hakuaikana. Otsikkoon kirjoitetaan ”Villa Vikan 2022”.

Viestissä on ilmoitettava residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse liiton jäsenestä, perheenjäsenestä vai muusta henkilöstä. Viestissä on ilmoitettava, onko hakija vieraillut liiton residenssissä aiemmin.

Haettavat viikot ilmoitetaan viikon järjestysnumerolla (27–52), ei päivämäärinä.
Voit hakea yhtä tai kahta viikkoa. Yhtä useampiin viikkoihin on mahdollisuus lähinnä kesäajan ulkopuolella. Hakemukseensa voidaan toivoa useampia mahdollisia viikkoja toivotuimmuusjärjestyksessä; jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Hinnasto

Päärakennuksen viikkovuokra on 460 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 30/80* euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle.

Hirsimökin viikkovuokra on 350 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 30/80* euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle.

*30 euroa kultakin perheenjäseneltä tai Vikania vuokraavan järjestön jäseneltä, 80 euroa muilta.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä, ja kukin viikko myönnetään sen arvonnassa saaneelle. Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Hakuohje >

Lue lisää Villa Vikanista >