Vielä ehdit! Lähetä terveisesi tulevaisuuteen

100-vuotias Muusikkojen liitto kerää jäsentensä kokemuksia yhden työviikon ajalta. Osallistu projektiin ja tallenna yhden työviikon sisältöä ja tunnelmia. Havainnot kerätään Suomen 100-vuotisjuhlaviikolta 4.–10.12.2017. Jos et vielä tallentanut kokemuksiasi, voit tehdä sen myös jälkikäteen.

Itsenäinen Suomi ja Muusikkojen liitto täyttivät tänä vuonna 100 vuotta. Juhlan kunniaksi liitto kutsuu jäsenensä kertomaan tapahtumista ja ajatuksista yhden viikon ajalta. Nämä kokemukset, mietteet ja näkemykset tallennetaan jälkipolville ja tulevaisuuden musiikintutkijoiden hyödynnettäväksi.

Muusikoiden toivotaan tallentavan päiväkirjan omaisesti muistiin yhden työviikon tapahtumia, tällä kertaa viikolta 49 joulukuussa 2017 (4.–10.12.). Teksti-, video- tai äänimuistiinpanot voivat käsitellä viikon esiintymisten, studiotyön tai harjoitusten sisältöä, tunnelmia työpaikalla, neuvotteluja ja sopimisia tai vaikkapa sitä, seurasiko työelämä kotiin asti. Kaikki tämä sekä omat, persoonalliset kulmat työviikon eri ulottuvuuksiin ovat lämpimästi tervetulleita. Samankin orkesterin jäsenille työviikko ja sen päättävä konsertti näyttäytyvät varmasti hyvin erilaisina.

Projektin kautta toivotaan saatavan uusia näköaloja jäsenistön arkeen ja työyhteisöihin – ja sitä kautta myös liiton päivittäiseen toimintaan. Yhtä lailla kyseessä olisi yhden aikakauden terveiset esimerkiksi liiton 150-vuotishistoriikin tekijöille tulevaisuuteen.

Muistiinpanot voi toimittaa liiton toimistoon joko sähköpostitse sml@muusikkojenliitto.fi tai tavallisella kirjeellä, joko nimen kanssa tai nimettömänä.

Tervetuloa mukaan projektiin!