Vastaa kyselyyn: Taiteen ja kulttuurin barometri 2021 – tulevaisuuden taiteentekijät

Taiteen edistämiskeskus Taiken ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen taiteentekijöille suunnatussa kyselyssä selvitetään taiteen tekemiseen vaikuttavia kehityskulkuja, taiteentekijöiden tulevaisuudennäkymiä sekä työn moninaisuuteen liittyviä kysymyksiä. Musiikin esittäjä, vastaa kyselyyn 30. syyskuuta mennessä.

Taiteen ja kulttuurin barometri on vuosittain toteutettava kyselytutkimus, jonka tavoitteena on kartoittaa taiteen kentällä toimivien näkemyksiä ajankohtaisissa taidepoliittisissa kysymyksissä. Taiken ja Cuporen yhteistyössä toteuttaman barometrin teemana on vuonna 2021 tulevaisuuden taiteentekijät. Kysely on avoin kaikkien alojen taiteilijoille.

Aikaisempien vuosien barometrit ovat luettavissa Cuporen sivuilla.

Vastaaminen vie aikaa arviolta noin 20 minuuttia. Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan 20 museokorttia. Jos sinulla on jo museokortti, voit palkinnolla jatkaa vuodella sen voimassaoloaikaa.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä niihin yhdistetä sähköpostiosoitettasi tai muita kyselyn ulkopuolisia tietoja. Tulokset raportoidaan niin, ettei yksittäistä vastaajaa pysty tunnistamaan.

Taiteen ja kulttuurin barometri 2021 valmistuu huhtikuussa 2022, jolloin järjestetään myös teemaan liittyvä keskustelutilaisuus.

Vastaa kyselyyn 30.9.2021 mennessä >

Lisätietoja:

Minna Ruusuvirta, erikoistutkija, Cupore
minna.ruusuvirta@cupore.fi

Kaija Rensujeff
, erityisasiantuntija, Taike
kaija.rensujeff@taike.fi