Vastaa kyselyyn musiikkialan digitaalisista liiketoimintaympäristöistä ja yrittäjyydestä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradia järjestävät kyselyn osana yhdessä toteuttamaansa Musiikin digitaaliset liiketoimintaympäristöt ja yrittäjyys -koulutushanketta. Kyselyssä kartoitetaan erilaisia musiikkialan osaamisen koulutustarpeita. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia, ja siihen voi halutessaan vastata anonyymisti. Vastaa kyselyyn 7. helmiikuuta 2023 mennessä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä Gradia järjestävät kyselyn osana yhdessä toteuttamaansa Musiikin digitaaliset liiketoimintaympäristöt ja yrittäjyys -koulutushanketta. Kyselyssä kartoitetaan digitaalisen liiketoimintaympäristön liiketoimintaosaamisen, musiikkialan osaamisen, muusikon talous- ja sopimusosaamisen, mediaosaamisen sekä verkosto-osaamisen koulutustarpeita.

Vastaamalla kyselyyn autat Jamkia ja Gradiaa rakentamaan musiikin ammattilaisille työelämätarpeita vastaavaa täydennyskoulutuspilottia.

Voit vastata kyselyyn joko anonyymisti tai jättää kyselyn lopussa sähköpostiosoitteesi, jolloin pääset osallistumaan Jamkin tuotepaketin (arvo noin 30€) arvontaan. Voit jättää sähköpostiosoitteesi myös, mikäli haluat tietoa koulutuksesta.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia ja se sulkeutuu 17. helmikuuta 2023.

Linkki kyselyyn >