Kampanja: Esittäjille luovuttamaton korvausoikeus suoratoistosta

16.1.2024

Tervetuloa mukaan kampanjoimaan luovuttamattoman korvausoikeuden puolesta!

Mistä on kyse?

Sisältöjen käyttö kasvaa, yritysten liikevoitto kasvaa, mutta musiikin esittäjille ei silti jää jaettavaa. Lainsäädäntö on saatava takaamaan musiikin esittäjien asianmukaiset korvaukset.

Miten?

Kampanjassa jaetaan Tussitaikureiden toteuttama selitysvideo sosiaalisessa mediassa.

Voit jakaa omissa kanavissasi Muusikkojen liiton julkaiseman videon tai ladata videon jaettavaksesi suoraan.

Sosiaalinen media

Video löytyy Muusikkojen liiton Instagramista, Facebookista, Threadsista ja X:stä.

Videon lataaminen

Jos haluat ladata videon ja jakaa sen suoraan omassa kanavassasi, löydät videon tämän linkin kautta >.

Video on ladattavissa sekä suomen- että englanninkielisellä tekstityksellä.

Jos haluat jakaa videon Youtube-linkkinä, se löytyy täältä >.

Tarvittaessa suomen- tai englanninkieliset tekstitykset saa näkyviin videon asetusten kautta.

Aihetunniste ja saateteksti

Tägää Muusikkojen liitto ja käytä aihetunnistetta #luovuttamatonkorvausoikeus

Voit hyödyntää videon saatetekstissä esimerkiksi tällaista muotoilua:

#luovuttamatonkorvausoikeus

Kampanjasivu

Luovuttamaton korvausoikeus -sivulta löytyy lisätietoa aiheesta, ja halutessasi voit jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

Kaikki mukaan!

Voit kutsua kampanjaan kollegoitasi – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, ja kaikkia tarvitaan!

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää:

Sanni Kahilainen
viestintäpäällikkö, Muusikkojen liitto