Uusi jäsenetu: Selkäremppa-videokurssi ja kokoontaittuva Ryhtikeppi

Muusikkojen liiton jäsenille on nyt tarjolla valmentaja Matti Vestmanin kehittämä kehon kunnossapitopaketti hintaan 49,90 e. Freelancemuusikot ry:n sekä Sydänliiton kanssa tehdyn pilottihankkeen aikana eri instrumentteja soittavat muusikot ovat todenneet näiden liikkeiden olevan erittäin toimivia.

Pakettiin kuuluu suosiota saanut Masan ja Kriston Selkäremppa-videokurssi sekä kätevästi mukana kulkeva Tempaus-Areenan Ryhtikeppi. Selkärempan videoilla opetetaan kepillä tehtäviä liikkeitä, joiden pääasiallisena tarkoituksena on vaikuttaa niska- ja hartiaseudun sekä selän kipuihin ja jumeihin. Pakettiin kuuluva kokoontaittuva Ryhtikeppi kulkee mukavasti mukana keikkamatkoilla. Kepin mukana tulee myös säilytyspussi.

Kirjaudu Jäsensivuille saadaksesi edun >