Turun Muusikkojen 100-vuotisjuhlakonsertti 21.8. – Diandra ja Turku Jazz Orchestra

Turku Jazz Orchestran, Diandran ja Tero Lindbergin tähdittämä juhlakonsertti kruunaa Turun Muusikot ry:n 100-vuotisjuhlat. Konsertti järjestetään Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella keskiviikkona 21. elokuuta 2019 klo 18.

Turun Muusikot ry:n satavuotisjuhlavuosi huipentuu Turku Jazz Orchestran, Diandran ja Tero Lindbergin konserttiin elokuussa Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella. Ohjelmistona on 60-luvun soulklassikoita, Sinatraa, swingiä ja James Bond -tunnareita.

Konsertin kesto on 1,45 h (sis. väliajan). Liput 29,50 e (lippu.fi), konserttipäivänä 21.8. klo 16 alkaen myös ovelta. Muusikkojen liiton jäsenille seuralaisineen jäsenhinta 15 e/lippu ovelta.

Katsomo on katettu, joten satoi tai paistoi, nautinto on taattu!

Lue lisää ja osta liput >

Turun Muusikot ry on Turun seudun musiikkialalla toimivien ammattilaisten ja alan opiskelijoiden yhdistys sekä Muusikkojen liiton osasto.

Kuva: Olli Sulin