Muusikon tekijänoikeudet & jamit ma 27.3. klo 17

27.3. klo 17

Location

G Livelab Helsinki
Address Yrjönkatu 3, Helsinki

Muusikon tekijänoikeudet & jamit -tapahtumassa tutustutaan sekä tekijänoikeusjärjestöjen toimintaan että tekijänoikeuksiin musiikin esittäjän näkökulmasta. Aiheisiin tutustuttavat ja kysymyksiin vastaavat asiantuntijat Muusikkojen liitosta, Gramexista ja Teostosta. Tapahtuma järjestetään Helsingin G Livelabissa maanantaina 27. maaliskuuta klo 17 alkaen. Ilta huipentuu kaikille avoimiin Join the house band -jameihin klo 19 alkaen – ilmoittaudu mukaan!

Miten liityn tekijänoikeusjärjestöön? Tuleeko minun liittyä Gramexiin, Teostoon vai molempiin? Mitä oikeuksia minulle kuuluu? Miten keikkaillessa tulee huolehtia Teosto-ilmoituksesta?

Tapahtumassa asiantuntijat Gramexista ja Teostosta kertovat tekijänoikeusjärjestöjen toiminnasta sekä perehdyttävät tekijänoikeusaiheisiin. Osallistujilla on mahdollisuus saada vastauksia askarruttaviin kysymyksiin sekä verkostoitua.

Paikalla Gramexista ovat viestintäjohtaja Sari Aalto-Setälä ja asiakkuuspäällikkö Tarja Henriksson, Teostosta asiakaskokemusjohtaja Miia Enberg ja kehityspäällikkö Otto Knuutila sekä Muusikkojen liitosta viestintäpäällikkö Sanni Kahilainen, tiedottaja–tuottaja Rosanna Mantila ja viestintä- ja tuotantoassistentti Sami Vähäkangas.

Tapahtuma järjestetään suomeksi. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Päivän päätteeksi järjestetään kaikille avoimet Join the house band -jamit klo 19 alkaen. House bandissa soittavat Antti-Pekka Rissanen (rummut), Joni Vierre (kitara) ja Juuso Lepistö (basso).

Tervetuloa mukaan jammailemaan – otathan soittimesi mukaan! Soittajien käytössä ovat klubin flyygeli ja rummut sekä mikrofoneja ja vahvistimia. Jameihin on maksuton sisäänpääsy.

Ilmoittaudu mukaan >

Tapahtuman ja jamit järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, Freelancemuusikot ry, Gramex, Teosto ja G Livelab Helsinki.

Jaa →