Itsetutkiskelua vertaisryhmässä tai bänditerapiaa – työhyvinvoinnin vahvistaminen työnohjauksen avulla

19.9.27.1.2023

Location

Address

Työnohjaukset ovat käynnistyneet eikä mukaan voi enää ilmoittautua. 

Kaipaatko sinä tai yhtyeesi mahdollisuutta keskustella musiikin esittäjän ammatista, tilaa pohtia omaa ammatti-identiteettiä sekä käsitellä työhön liittyviä haasteita ja toiveita? Työnohjaus tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Työnohjaus on suunnattu freelancerina työskenteleville musiikin esittäjille. Mukaan voi hakea musiikin esittäjät yksilöinä tai yhtyeinä. Palvelun tarkoitus on tarjota mahdollisuus luottamukselliselle keskustelulle, jonka tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja työhyvinvoinnin vahvistaminen.

UTHA

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Urheilijoiden, taiteilijoiden ja huippusuorituksen parissa työskentelevien henkisen hyvinvoinnin ja terveyden asema UTHA:n kanssa.

Palvelun vastuuhenkilö on UTHA:n Satu Kaski (laillistettu psykologi, psykoterapian erikoispsykologi, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, koulutettu psykoterapian kouluttaja (ent. vaativan erityistason koulutus VET), koulutettu työnohjaaja, psykologian tohtori).

Tausta
Palvelut ovat osa Muusikkojen liiton ja Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry:n SKAALA-jatkohanketta, jossa pilotoidaan henkisen hyvinvoinnin tarvetta ja palveluita musiikin esittäjille. Palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriön TYÖ2030 – työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.

Lisätiedot hankkeesta:
Jaakko Kämäräinen, projektipäällikkö
jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi

Jaa →