Ilmoittaudu mukaan: Opiskelijapäivä & jamit

23.1. klo 16:30

Location

G Livelab Helsinki
Address Yrjönkatu 3, Helsinki

Muusikkojen liitto järjestää kaikille musiikin opiskelijoille avoimen opiskelijapäivän maanantaina 23. tammikuuta 2023 klo 16.30 alkaen Helsingin G Livelabissa. Iltapäivän aikana keskitytään työelämään liittyviin aiheisiin – tule mukaan verkostoitumaan, tutustumaan erilaisiin uramahdollisuuksiin sekä saamaan vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tapahtuma huipentuu kaikille avoimiin jameihin klo 19 alkaen – ilmoittaudu mukaan!

Opiskelijapäivässä pääset tutustumaan Muusikkojen liittoon. Liiton juristi Ilona Vartiainen ja sopimuspäällikkö Mirkka Kivilehto esittäytyvät ja vastaavat sopimuksiin liittyviin kysymyksiin. Musiikki- ja viihdealan yritys Manage Me:n operatiivinen johtaja Tina Jukarainen kertoo managerin työstä sekä sen yhteydestä artistin ja muusikon uraan. Helsingin kaupunginorkesterin intendentti Aleksi Malmberg kertoo työstään orkesterimuusikkojen kanssa, ja agentin palveluihin perehdyttää Live Nation Agency Finlandin Head of Agency Matti Kaunisvesi.

Opiskelijoita tapaamassa ovat myös Muusikkojen liiton osastojen johtokuntaa, muusikot Anna DantchevOlli Krogerus ja Elina Hjelt sekä orkesterimuusikko Miikka Saarinen.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtuma järjestetään suomeksi. Keskustelua käydään tarvittaessa myös englanniksi. Tapahtumassa on maksuton cocktailtarjoilu.

Päivän päätteeksi järjestetään kaikille avoimet jamit klo 19 alkaen. House bandissa soittavat Stina Koistinen (laulu), Amanda Blomqvist (rummut ja perkussiot), Juho Kanervo (sello ja basso) ja Markus Pajakkala (puhaltimet, perkussiot, kosketinsoittimet).

Tervetuloa mukaan lavalle jammailemaan – otathan soittimesi mukaan! Soittajien käytössä ovat klubin flyygeli ja rummut sekä mikrofoneja ja vahvistimia. Jameihin on maksuton sisäänpääsy.

Jamit järjestetään yhteistyössä Freelancemuusikot ry:n kanssa.

Ohjelma

16.30 Ovet ja cocktailtarjoilu
17.00 Esittäytymistä ja tutustumista
18.00 Kysymyksiä ja verkostoitumista
19.00 Jamit

Onko sinulla jotain kysyttävää? Voit esittää kysymyksiä tai ajatuksia ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaukset otetaan huomioon tapahtuman sisällössä.

Ilmoittaudu mukaan >

Jaa →