Etäkahvit: Kohti luovuutta ja uusia näkymiä

30.9. klo 1416

Address

Minkälaiset valinnat ja teot vapauttavat toimintakykyä, vahvistavat läsnäoloa ja keskittymistä sekä avaavat mielen kapasiteettia? Kuinka virittää mieli selviytymismoodista kohti luovuutta, uusia mahdollisuuksia ja itselle merkityksellisiä asioita? Pysähdytään myös omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamisen äärelle – minkälaisia uusia näköaloja tässä ajassa voisi avautua?

Tervetuloa Etäkahveille keskustelemaan siitä, miten voit muusikkona luoda omalle hyvinvoinnille ja luovuudelle optimaaliset olosuhteet. Teemaa lähestytään erityisesti kokonaisenergian johtamisen kautta. Aiheesta puhumassa on luovien alojen työpsykologi Marjukka Laurola.

Ilmoittaudu >

Tilaisuus on tarkoitettu Muusikkojen liiton jäsenille, ja se järjestetään Zoom-sovelluksen kautta. Huom! Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen Muusikkojen liiton jäsensivuilla.

Omat kahvit mukaan!

Jaa →