Taiteilijahuoneisto Ateenassa haettavissa

Ateenassa, Gizin kaupunginosassa, on vuokrattavissa huoneisto
(43 m2) taiteilijoiden käyttöön.

Vuonna 2015 uudistettu huoneisto sijaitsee Suomen Ateenan-instituutin ylläpitämässä kuusikerroksisessa asuntolassa, jossa on kalustettuja huoneistoja tutkijoiden ja opiskelijoiden käyttöön. Taiteilijahuoneisto sijaitsee asuntolan viidennessä kerroksessa. Asuntoon kuuluu työhuone-olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja parveke-terassi. Kuvia huoneistosta voit käydä katsomassa Suomen Ateenan-instituutin kotisivuilta.

Työhuone-olohuoneessa on pesuallas maalaustarvikkeiden pesemistä ja huoltoa varten. Työskentelytila on kalustettu kevyesti niin, että huonekaluja on helppo siirtää tarvittaessa työskentelyn tieltä pois. Seinille on mahdollista kiinnittää omia töitään (valokuvia, maalauksia, luonnoksia) oleskelun ajan. Kaikki tarpeelliset liinavaatteet ja keittiötarvikkeet ovat valmiina. Asunnossa on myös astianpesukone, televisio, radio ja tulostin sekä langaton verkko. Asuntolan yhteistiloihin kuuluvat talon kattoterassi, pesutupa, seminaarihuone ja oleskelutila sohvineen, kirjoineen, televisioineen ja dvd-soittimineen.

Lisätietoa Suomen Ateenan-instituutista ja asuntolasta löytyy instituutin kotisivulta. Kuvia mm. taiteilijaresidenssistä löytyy välilehdeltä ”Huoneita”. Asuntola sijaitsee osoitteessa I. Soutsou 25, Ateena, Kreikka. Taiteilijahuoneiston vuokra on 500 e/kk. Asuntoon voi myös majoittua yksi lisähenkilö 25 e/vko lisävuokralla.

Vapaamuotoiset hakemukset työsuunnitelmineen vähintään yhden kuukauden pituiselle jaksolle toimitetaan viimeistään 16.9.2016 sähköisessä muodossa Suomen Ateenan-instituutin säätiön asiamiehelle, Manna Satamalle, osoitteeseen satama@finninstitute.gr. Muistathan mainita hakemuksessa haluamasi ajankohdat ja mahdolliset aiemmat oleskelut Ateenan taiteilijahuoneistossa.

Päätökset tehdään 5.10.2016, ja päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille.
Lisätietoja voi kysyä asiamieheltä sähköpostitse tai puhelimitse +358 50 434 5523.