Solistit ry:n seminaari laulajille sunnuntaina 28. lokakuuta

Muusikkojen liiton osasto Solistit ry järjestää seminaarin laulajille 28. lokakuuta 2018.

Solistit ry:n Ammattina laulu – seminaari oopperalaulajille ja alan asioista kiinnostuneille järjestetään sunnuntaina 28. lokakuuta 2018 klo 14 alkaen Förening Bragessa (Kasarmikatu 28, Helsinki).

Seminaarin aiheina ovat oopperalaulajan ammatin vaatimukset ja mahdollisuudet. Asiantuntijavieraat ovat ooppera-agenttina ja managerina toimiva Kalle Koiso-Kanttila, teatteriohjaaja Kimmo Kahra sekä kulttuurin toimijoiden yhteisjärjestö KULTA:n pääsihteeri Rosa Meriläinen.

Solistit ry:n johtokunnan isännöimässä tilaisuudessa on alustusten lisäksi mahdollisuus keskusteluun sekä kysymysten esittämiseen sekä asiantuntijavieraille että Solistit ry:n johtokunnalle. Kahvitarjoilu kuuluu ohjelmaan.

Muusikkojen liiton jäsenet ovat tervetulleita seminaariin maksutta, muilta peritään 10 euron osallistumismaksu. Maksu on mahdollista suorittaa paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: solistit.sihteeri@gmail.com

Tervetuloa!