Sami Vähäkangas on aloittanut viestintäharjoittelijana

Muusikkojen liiton viestintäharjoittelijana on perjantaina 16. syyskuuta 2022 aloittanut kulttuurituotannon opiskelija Sami Vähäkangas. Harjoittelu on osa Humanistisen ammattikorkeakoulu Humakin kulttuurituotannon opintoja.

Aiempaa työkokemusta Samilta löytyy muun muassa tapahtumatuotannosta, ja hän on myös itse muusikko.

Samin tehtäviin kuuluu avustaminen Muusikkojen liiton viestinnässä ja tuotannossa.

”Olen todella täpinöissäni tästä mahdollisuudesta päästä osaksi Muusikkojen liiton huipputiimiä! Musiikki on minulle perustarve; turvasatama joka auttaa käsittelemään tunteita ja tarkastelemaan maailmaa. Järjestö- ja edunvalvonta-asiat kiinnostavat minua erittäin paljon, ja odotan innolla että pääsen tutustumaan musiikkialaan paremmin liiton näkökulmasta”, Sami kertoo.

Tervetuloa taloon, Sami!