Sairauskassan korvauksen piiriin uusia korvamonitoreita

Muusikkojen Sairauskassa korvaa osan ammattikäytössä tarvittavien yksilöllisten kuulosuojainten ja korvamonitorien hankintahinnasta. Nyt Sairauskassan korvauksen piiriin on lisätty Hearos PRO -sarjan kuulokkeet. Lisäksi liiton jäsenille on tarjolla jäsenetuja suojaimista ja korvamonitoreista.

Korvausta maksetaan sellaisille Sairauskassan jäsenille, joilla ei ole työnantajaa, jonka lakisääteiseen työsuojeluvelvoitteeseen melusuojaus sisältyy. Sairauskassan korvausosuus on 50 % kuulosuojainten hankintakustannuksista, kuitenkin enintään 100 euroa.

Sairauskassa korvaa nyt myös Hearos PRO -sarjan kuulokkeet PRO2, PRO3 ja PRO4.

Sairauskassan sivuilta löydät listan korvattavista kuulosuojaimista ja korvamonitoreista.
Tutustu listaan >

Lisäksi liiton jäsenille on tarjolla jäsenetuja useista kuulosuojaimista ja korvamonitoreista.
Tutustu jäsenetuihin >