Rotsi & Jyrä

Suomen tunnetuimmat free lange muusikot Rotsi & Jyrä vastaavat tällä palstalla kysymyksiin, jotka liittyvät Muusikossa käsiteltyihin aiheisiin. Facebook-päivityksistään tunnetuksi tullut kaksikko on omien sanojensa mukaan saavuttanut kaiken, mitä Suomen musiikkikentällä on saavutettavissa. Niinpä he ovat nyt muuttaneet Fuengirolaan nauttimaan varhaiseläkkeestä. Mikäli siis jotain on jäänyt epäselväksi, Rotsi & Jyrä selventävät.

Kuinka paljon unta on riittävästi ammattimuusikolle?

Muisti sääntö number one – tärkeintä on lepo lepo ja vielä kerran lepi :DDD ROAST! Vitsit vitsinä, terveisii lepi leskiselle vain elämää taloon 😉 kiitti viimesestä – hieno meininki 😉 To a point: jos sul on alku viikko opetus ja sävellys bisnegsii ja yöt ajat yyberii, keskiviikkona jatsin paskaa juttiksella, seuraava yö menee taksin ratissa (musalla ei elä), torstaina pari settii turvetta (viging crace), pe (LOPPUUN MYYTY) tavastia (best) ja tuottamis hommaa joonas saikon kans, la firma kisat oulus ja pari oppilasta amcilla, su kone musa live vumien pää lavalla ja siitä accidentin salonkiin jatkoille tiistaihin asti ja siitä sama rumba alusta ni do the meth: viikossa unta kertyy 6+14+7=26 tuntii… normaali ihminen nukkuu ram unta 7 tuntia mutta ykski kalja vähentää ram unta tunnilla ja sä tiiät et keikka adrenaliinit ei laske heti keikan jälkeen, vaan on pakko ottaa muutama biisoni (4–6) taka huoneessa työ ryhmän kans ja siihen lava bisset päälle (4–6). Siitä sä voitki sit jo ite laskee et se tekee 7-(4-6)-(4-6)=3tuntii yössä… Ihmisen uni sykli on 1h45min eli jos nukkuu 3h ni herää syvästä unesta kesken syklin ja kaverilla kävi kerran niin että se sai uni halvauksen ja jäi raja tilaan ja ei pysty nykyään soittamaan enää ku tapetti jaskaa sudeilla ja yleinen factahan on että pelkillä kokkari keikoilla ei suomessa elä… Että näin… toinen lasku kaava uni syklille on et yks stobe vastaa yhtä tuntia unta ja kymmenennestä nollautuu :DDDDDDD Yks iso suositus: KIRKAS VALO LAMPPU – et herää ikinä kesken uni syglin ja lisäks siitä saa d ja b ja c vitamiineja joita tarvitaan lihas muistin kasvattamiseen!!!

Mikä avuksi unettomuuteen?

Metatoniini.

Millä tavalla lievitätte stressiä?

Urheilu, urheilu ja vielä kerran urheilu!!! Täällä fucessa esi merkiksi pelataan badelia ja käydään puntti salilla tekemässä penaa ja haukkaa. Puntti salissa on myös se hyvä puoli että lihas muisti kehittyy kaks kertaa nopeempaa ku soittotreenissä eli rauta langasta väännettynä jos sä treenaat tapetti jaska teemoja 2 tuntia ja käyt sen jälkeen salilla tunnin niin tää kombo vastaa kuuden tunnin soittamista. As simble as that!!!

Mikä on paras tapa palautua raskaasta työputkesta?

Palautus juomat if you gnow that I mean 😉

Heikkisellä on asiaa:
“Ravel kärsi vaikeasta bolerioosista.”