Rotsi & Jyrä

Suomen "tunnetuimmat freelange-muusikot" Rotsi&Jyrä vastaavat tällä palstalla lehdessämme käsiteltyihin ajankohtaisiin aiheisiin. Facebook-päivityksistään tunnetuksi tullut kaksikko on omien sanojensa mukaan saavuttanut kaiken, mitä Suomen musiikkikentällä on saavutettavissa. Niinpä he ovat nyt muuttaneet Espanjan Fuengirolaan nauttimaan varhaiseläkkeestä. Mikäli siis jotain on jäänyt epäselväksi, Rotsilla ja Jyrällä on nyt aikaa selventää.

Miten muusikon tulee huolehtia monipuolisesta ravinnosta?

Pitkä stoori mut simply but: Tärkeetä muistaa serodoniinin saanti HETI aamusta -> fiilikset kondikseen 😉 et sä voi mennä johonki vain elämää talo tuuraus pesti keikalle serot nollis tai lepi sanoo NEEEXT PLEES ja anssi astuu sisään… Ite vedetään suklaa muroja. Muisti sääntö: Aamu pala on päivän tärkein ateria. Tää muistiin jos meinaa pärjätä kentällä.

Toinen juttu: e coodit PITÄÄ tietää! Okei no sit vähän yksityis kohtasempaa ravinto ympyrä tietoutta kunnon amma reiskoiks pyrkiville; Nää on sukulan jykän ja frans väli mäen kans tsekattu läpi joten wash and learn: JOKA PÄIVÄ:Tyrni, glorella, sbirulina, luomu selleri, raaka suklaa, sinkki, proteiini (2kg per paino kilo eli jos matti meikäläinen painaa 60 kiloo niin siitä voi laskee suoraan 60/2000=120crammaa, mut jos tekee penaa ja haukkaa ni pitää syödä nelin kertanen määrä ruokaa perus kuismaan verrattuna ja massa kaudella pelkkää protskuu 60/2000×4=0,12kg per paino kilo…ja siihen alvit päälle : DD), hampun siemen (bles..),budi (EI jää koukkuun),vehnän oras, avogaado, lehti kaali, täys jyvä leipä, burzumi vissy, bon soija nakki, sirkka, oat latte, itse jauhettu kahvi, ikaffe, cluteeniton alko holiton olut (nykyää yhtä hyvii ku perus bisset..),luomu raaka kaakau, litra vettä ennen aamu palaa.. keikka reissuilla abc nouto pöytä (kahvi ja pulla ja panini kuuluu hintaan), paluu matkalla soija tortilla, stadissa bun burger on hyvä mutta sillä ei lähe näläkä (vecaaninen) joten mäki kuplaan mennään..

Nää vecaani hommat on sillei maku asioita et suurin osa kentän sepistä laskee vecaani ruoka valioon kanan, kalan, riistan ja sirkat mut syö sit keikka reissuilla mitä vaan (parempi syödä ku heittää roskiin???). Punasta lihaa ei oo ite koskaan syöty ku siitä saa salmonellan; MUISTA PAISTAA JAUHE LIHA (hella vähintään vitoselle)!! Kentän muisti sääntö – maku asioista ei kiistellä!!! Kunnioitetaan puolin ja toisin.. Et sä esi merkiksi voi mennä lepi lehtiselle (arr, cat) sanoo vain elämää talos et voisko saada bäkkärille ikaffee.. siihen loppus keikat.. mut ollaan siis ite koti vecaaneja, eli täytyy muistaa lisä ravinteet: macnesium, a vitamiini (;)) aspartaami, inkivääri, e koodi ja nää..

Mitä syötte ennen keikkaa?

Pähkinöit ja hedelmii..

Mikä on lempiruokanne?

Pizza ja ranch is back sipsit.

Heikkisellä on asiaa:
”Hanuristin kylpyläkeikka meni poskelleen.
Hän soitti jenkkoja, mutta kuulijat halusivat vain polskia.”