ROSA 24.11.: Kenet pitäisi palkita Kulttuurigaalassa?

ROSA perehtyy Kulttuurigaalaan ja sen ehdokkaisiin – ketkä ovat ehdokkaina? Onko yllätysnimiä vai puuttuuko itsestäänselvyyksiä? Jos suomalainen kulttuuri on tätä, miltä se näyttää? Suorana Yle TV1-kanavalta lähetettävässä Kulttuurigaalassa 25.11. palkitaan suomalaisia kulttuuritekoja ja kulttuurin tekijöitä.

Kulttuurikansanradiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – miksi kirjoja, elokuvia, levyjä ja konsertteja markkinoidaan adjektiivilla ”odotettu”?

Ohjelman juontaa Rosa Meriläinen. Panelisteina ovat kuvajournalisti Touko Hujanen, kirjailija ja näytelmäkirjailija Johannes Ekholm sekä muusikko, kulttuuri- ja taidealan moniosaaja ja yrittäjä Mertsi Lindgren.

ROSA – kulttuurikissa pöydälle!

Kuuntele ROSA jälkikäteen >

Kansalainen, mikä ärsyttää? Laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

ROSA Radio Helsingissä keskiviikkoisin klo 11–12 tai jälkikäteen podcastina osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella silloin, kun sinulle sopii!

ROSA on Radio Helsingin kulttuurin keskusteluohjelma. ROSA nostaa kissan pöydälle ja kysyy tyhmätkin kysymykset – mikä kiinnostaa, mikä ärsyttää? Rohkeaa kulttuurikeskustelua vetää alan vaikuttaja Rosa Meriläinen. Rosan kanssa keskustelemassa on vaihtuva kulttuurialan paneeli. ROSA tarttuu kulttuuriaiheisiin intohimoisesti ja asiantuntevasti – ja ennen kaikkea viihdyttävästi. Ohjelmassa kuunnellaan ajankohtainen listaykkönen, josta keskustellaan suoraan. Kulttuurikansanradio-osiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

Toimittaja: Rosa Meriläinen
Tuottaja: Rosanna Mantila
rosanna.mantila@radiohelsinki.fi

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.