ROSA 17.11.: Tää sun täytyy nähdä!

Kulttuurin keskusteluohjelma ROSA pureutuu ensimmäisessä jaksossa taide-elämyksiin, innostaviin kulttuuriaiheisiin ja ennakko-odotuksiin – mikä kulttuuri-ilmiö on innostanut viime aikoina? Miksi taide-elämys on kiva jakaa muiden kanssa? Täytyykö taiteilijalle antaa uusia mahdollisuuksia? Entä jos odotukset alittuvat tai ylittyvät?

Kulttuurikansanradiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – miksi kaikkia musikaaleja tituleerataan suurmusikaaleiksi?

Ohjelman juontaa Rosa Meriläinen. Jakson panelistit ovat käsikirjoittaja ja koomikko Kaisa Pylkkänen, arkkitehti ja prof. Kaius Tuoren johtaman ERC-rahoitteisen SpaceLaw-tutkimushankkeen Helsingin yliopiston tutkijatohtori Juhana Heikonen sekä muusikko, kulttuuri- ja taidealan moniosaaja sekä yrittäjä Mertsi Lindgren.

ROSA – kulttuurikissa pöydälle!

Kansalainen, mikä ärsyttää? Laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

ROSA Radio Helsingissä keskiviikkoisin klo 11–12 tai jälkikäteen podcastina osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella silloin, kun sinulle sopii!

ROSA on Radio Helsingin kulttuurin keskusteluohjelma. ROSA nostaa kissan pöydälle ja kysyy tyhmätkin kysymykset – mikä kiinnostaa, mikä ärsyttää? Rohkeaa kulttuurikeskustelua vetää alan vaikuttaja Rosa Meriläinen. Rosan kanssa keskustelemassa on vaihtuva kulttuurialan paneeli. ROSA tarttuu kulttuuriaiheisiin intohimoisesti ja asiantuntevasti – ja ennen kaikkea viihdyttävästi. Ohjelmassa kuunnellaan ajankohtainen listaykkönen, josta keskustellaan suoraan. Kulttuurikansanradio-osiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

Toimittaja: Rosa Meriläinen
Tuottaja: Rosanna Mantila
rosanna.mantila@radiohelsinki.fi

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.