ROSA 1.12.: Suuri kuvataidekeskustelu

ROSA pureutuu kuvataiteeseen – pitääkö taiteen olla Instattavaa? Millainen on unelmien galleriakierros? Miltä näyttävät vuoden 2021 Ars Fennica -ehdokkaat?

Kulttuurikansanradiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – onko perinteinen kuvataide kriisissä ja tylsää? Onko kaikki jo nähty ja koettu?

Ohjelman juontaa Rosa Meriläinen. Panelisteina ovat presidentti Tarja Halonen, taiteilija ja yhteiskunnallinen ajattelija Riina Tanskanen sekä kuvajournalisti Touko Hujanen.

ROSA – kulttuurikissa pöydälle!

Kuuntele ROSA jälkikäteen >

ROSA Radio Helsingissä keskiviikkoisin klo 11–12 tai jälkikäteen podcastina osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella silloin, kun sinulle sopii!

ROSA on Radio Helsingin kulttuurin keskusteluohjelma. ROSA nostaa kissan pöydälle ja kysyy tyhmätkin kysymykset – mikä kiinnostaa, mikä ärsyttää? Rohkeaa kulttuurikeskustelua vetää alan vaikuttaja Rosa Meriläinen. Rosan kanssa keskustelemassa on vaihtuva kulttuurialan paneeli. ROSA tarttuu kulttuuriaiheisiin intohimoisesti ja asiantuntevasti – ja ennen kaikkea viihdyttävästi. Ohjelmassa kuunnellaan ajankohtainen listaykkönen, josta keskustellaan suoraan. Kulttuurikansanradio-osiossa kuullaan, mikä kansaa ärsyttää – laita ränttisi Kulttuurikansanradioon: rosa@radiohelsinki.fi

Toimittaja: Rosa Meriläinen
Tuottaja: Rosanna Mantila
rosanna.mantila@radiohelsinki.fi

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.