Residenssihaku on auki maanantaihin 20. maaliskuuta klo 10 saakka

Muusikkojen liiton residenssihaku vuoden 2023 viikoille 27–52 on käynnissä maanantaihin 20. maaliskuuta klo 10 saakka. Kaikki residenssit ovat haettavana samaan aikaan samalla hakulomakkeella.

Muusikkojen liitolla on viisi taiteilijaresidenssiä – Berliinin Kreuzbergissa, Lontoon Fulhamissa, Los AngelesissaEspanjan Mijasissa sekä Villa Vikan Raaseporissa. Vuoden 2023 residenssiviikot 27–52 (Los Angeles viikot 31–52) ovat haettavana maanantaihin 20. maaliskuuta klo 10 saakka hakulomakkeella.

Residenssit soveltuvat työskentelyyn tai esimerkiksi promootio- ja verkostoitumistarkoituksiin.

Siirry hakulomakkeeseen >

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt residenssijakson alkamiseen mennessä vähintään kolme kuukautta. Ehto koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä. Residensseissä voivat majoittua hakijan kanssa liiton jäsenet ja perheenjäsenet. Villa Vikanissa voivat majoittua myös muut.

Jäsenmaksujen tulee olla ajan tasalla matkustusajankohtana. Jos hakijalla tai mukaan lähtevällä jäsenellä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan.

Hakeminen

Residenssejä haetaan hakulomakkeella. Lomake sulkeutuu maanantaina 20. maaliskuuta 2023 klo 10. Hakulomakkeen tai hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei huomioida arvonnassa.

Lomakkeessa kysytään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot ja jäsennumero
  • onko hakija vieraillut residenssissä viimeisen kolmen vuoden aikana
  • onko hakija vieraillut residenssissä vuoden 2023 viikkojen 1–26 aikana
  • haettavat residenssit
  • halutut residenssijaksot
  • residenssiin matkustavien henkilöiden määrä
  • mukaan lähtevien liiton jäsenten nimet
  • mukaan lähtevien perheenjäsenten nimet

Hakija voi toivoa useaa viikkoa ja halutessaan laittaa toivotut viikot järjestykseen: jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä. Arvonnan tuloksesta ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin. Villa Vikanissa vuokra-ajan yksikkö on vuoden 2023 viikosta 27 alkaen sunnuntaista sunnuntaihin. Esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Residenssijaksot laskutetaan porrastetusti kevään 2023 aikana. Maksulla varaus tehdään sitovaksi.

Residenssikohtaiset vuokrat löytyvät residenssisivulta.

Residenssien hakuohje >

Tutustu Muusikkojen liiton residensseihin >