Residenssihaku alkaa maanantaina 6. maaliskuuta 2023 klo 10

Muusikkojen liiton residenssien vuoden 2023 viikot 27–52 ovat haettavana 6. maaliskuuta klo 10 ja 20. maaliskuuta klo 10 välisenä aikana. Kaikki residenssit ovat haettavana samaan aikaan samalla hakulomakkeella.

Muusikkojen liitolla on viisi taiteilijaresidenssiä – Berliinin Kreuzbergissa, Lontoon Fulhamissa, Los Angelesissa ja Espanjan Mijasissa ja Villa Vikan Raaseporissa. Residenssit soveltuvat harjoitteluun, työskentelyyn tai esimerkiksi promootio- ja verkostoitumistarkoituksiin.

Toisen vuosipuoliskon viikot 27–52 ovat haettavana maanantaista 6. maaliskuuta klo 10 maanantaihin 20. maaliskuuta klo 10 saakka.

Taiteilijaresidenssit ovat haettavana kaksi kertaa vuodessa:

  • Toisen vuosipuoliskon viikot 27–52 ovat haettavana viikoilla 10–11
  • Ensimmäisen vuosipuoliskon viikot 1–26 ovat haettavana viikoilla 36–37

Hakuajankohdat ovat samaan aikaan joka vuosi.

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt residenssijakson alkamiseen mennessä vähintään kolme kuukautta. Ehto koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä. Residensseissä voivat majoittua hakijan kanssa liiton jäsenet ja perheenjäsenet. Villa Vikanissa voivat majoittua myös muut.

Jäsenmaksujen tulee olla ajan tasalla matkustusajankohtana. Jos hakijalla tai mukaan lähtevällä jäsenellä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan.

Hakeminen

Residenssejä haetaan hakulomakkeella. Lomake aukeaa maanantaina 6. maaliskuuta 2023 klo 10 ja sulkeutuu maanantaina 20. maaliskuuta 2023 klo 10, ja se löytyy residenssisivulta haun alkaessa.

Lomakkeessa kysytään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot ja jäsennumero
  • onko hakija vieraillut residenssissä viimeisen kolmen vuoden aikana
  • haettavat residenssit
  • halutut residenssijaksot
  • residenssiin matkustavien henkilöiden määrä
  • mukaan lähtevien liiton jäsenten nimet
  • mukaan lähtevien perheenjäsenten nimet

Hakija voi toivoa useaa viikkoa ja halutessaan laittaa toivotut viikot järjestykseen; jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä. Arvonnan tuloksesta ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon residenssijaksot laskutetaan porrastetusti kevään aikana. Maksulla varaus tehdään sitovaksi.

Residenssikohtaiset vuokrat löytyvät residenssisivulta.

Residenssien hakuohje >

Tutustu Muusikkojen liiton residensseihin >