Pariisin taiteilijakaupungin säätiön ateljeet haettavana maaliskuun loppuun saakka

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö on avannut haun yhdeksään ateljeeasuntoon vuodelle 2024. Hakemus on lähetettävä 31. maaliskuuta klo 16 mennessä. Valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota. Ateljeen vuokra yhdeltä henkilöltä on 509–599 € kuukaudessa ja määräytyy työskentelyjakson pituuden sekä ateljeen koon mukaan.

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö on avannut säveltaiteilijoiden, muotoilijoiden, arkkitehtien sekä muiden taiteilijoiden haettavaksi yhdeksän ateljeeasuntoa Pariisin taiteilijakeskuksessa, Cité Internationale des Arts’issa, välille tammikuu–joulukuu 2024.

Ateljeen vuokra yhdeltä henkilöltä on 509–599 € kuukaudessa ja määräytyy työskentelyjakson pituuden sekä ateljeen koon mukaan. Ateljeet ovat 35/40 m2 tai 25/27 m2 studioita. Vuokra ja muut maksut tarkistetaan aina tammikuussa. Stipendiaatti vastaa itse maksuista koko siltä ajalta, joksi ateljee on myönnetty hänen käyttöönsä. Lyhin työskentelyjakso Citéssä on kaksi kuukautta ja pisin on vuosi (yleensä 4–7 kk). Hakijoita kehotetaan huomioimaan suunnitelmassaan, että vierailun alkuun ja loppuun sisältyy siivouspäiviä, jolloin ateljeet eivät ole käytettävissä.

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö tekee Pariisissa yhteistyötä Institut finlandais’n kanssa. Instituutti pyrkii tarjoamaan säätiön taiteilijoille mahdollisuuksia verkostoitua paikallisten taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

Hakemus on lähetettävä 31. maaliskuuta klo 16 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon. Valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota.

Lisätietoa säätiöstä ja Citéstä sekä sähköinen hakulomake löytyvät säätiön sivuilta >

Lisätietoa:
info@citedesarts.fi
Säätiön sihteeri Sera Syvänen, p. 040 707 3700 (arkisin klo 9–15)