WellO2-hengitysharjoitustuotteet –20 %:n edulla

Kotimainen hengitysharjoituslaitevalmistaja WellO2 tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille –20 %:n edun kaikista tuotteistaan. WellO2-laitteella tehtävä höyryhengitysharjoittelu muun muassa kosteuttaa ja lievittää hengitysteiden ärsytystä, vahvistaa äänihuulia, parantaa äänen laatua sekä vahvistaa hengityslihaksia.

Ohjeet edun lunastamiseen löydät kirjautumalla liiton Jäsensivuille >

Lue lisää WellO2-laitteesta >

24Rentin yhteiskäyttöautot
–10 %:n edulla

24Rent tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille –10 %:n edun kaikista yhteiskäyttöautoista vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Etu on voimassa myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Etu koskee henkilö- ja pakettiautoja sekä minibusseja. 

Palvelu on käytössä vuorokauden ympäri. 24Rentin yhteiskäyttöautoja sijaitsee ympäri Suomen. Autot otetaan käyttöön kätevästi omalla puhelimella digitaalisesti, eikä avaimia tarvitse noutaa erikseen.

Lue lisää ja lunasta etusi Jäsensivujen kautta >

Etu on voimassa korkeintaan seitsemän päivän mittaisiin varauksiin. Etu ei koske polttoainetta, VIP-kohteiden autoja tai lisäpalveluja.

Ikaalinen Spa & Resort -kylpylähotelli

Pirkanmaalla sijaitseva Ikaalinen Spa & Resort -kylpylähotelli tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille etuhintaisen majoituksen. Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

Pitkän historian omaava hiljattain remontoitu Ikaalisten kylpylähotelli tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille etuhintaisen majoituksen vuoden 2023 loppuun saakka. Ikaalinen Spa & Resort on kaikilla mukavuuksilla varusteltu viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kauniissa Pirkanmaan järvimaisemissa hiekkarantojen äärellä. Osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa kylpylän, vastaanoton ja ravintoloiden kanssa, osa erillisissä rakennuksissa lyhyen kävelymatkan päässä.

Majoitus jäsenetuhintaan

 • Sunnuntai–keskiviikko –20 %
 • Torstai–lauantai –15 %

Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun asti ja koskee Loft- sekä päärakennuksen huoneita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Löydät alennuskoodin kirjautumalla liiton Jäsensivuille >

Varaa huone osoitteesta ikaalinenspa.fi tai kylpylähotellin myyntipalvelusta: 03 4511 / myynti@ikaalinenspa.fi. Mainitse varatessa jäsenyytesi.

Maija Kaunismaan laulutunnit ja äänenkäytön ohjaus Finnvoxilla etuhintaan

Maija Kaunismaa tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille laulutunteja ja äänenkäytön ohjausta Finnvoxilla etuhintaan 7. maaliskuuta–9. toukokuuta 2023 välisenä aikana. Tarjoushinta liiton jäsenille on 50 € / 50 minuuttia.

Maija Kaunismaa on säveltäjä, laulaja ja lauluntekijä, pianisti, musiikkipedagogi (JYU 2005) sekä Estill Figure Professional (Anne-Marie Speed 2018, Lontoo) ja Estil Master Trainer-koulutettava (Tim Richards, UK).

”Olen erikoistunut ääniammattilaisten valmentamiseen levytystilanteissa ja niihin harjoiteltaessa sekä live-esitysten ja ohjelmiston harjoituttamiseen. Minua kiinnostaa myös äänen terveys ja siihen vaikuttavat tekijät. Asiakkaitani ovat olleet Finnvoxilla vuodesta 2020 lähtien äänenkäytön ammattilaiset: näyttelijät, lukijat, dubbaajat, puhetyöläiset sekä eri genrejen laulajat ja lauluntekijät”, kertoo Kaunismaa.

Etuhinta Muusikkojen liiton jäsenille

Maija Kaunismaa tarjoaa liiton jäsenille laulutunnit ja äänenkäytön ohjaukset etuhintaan Finnvoxilla 50 € / 50 minuuttia (sis. alv 24 %). Normaalihinta on 95 € / 50 minuuttia.

Alennuksen saa aktivoitua varauksen yhteydessä, kun lisätietoihin merkitsee alennuskoodin.

Alennuskoodin löydät kirjautumalla liiton Jäsensivuille >

Varaa aika Maija Kaunismaan kotisivujen kautta > 

Lue lisää Maijasta >

Etuhintaiset pääsyliput Savoy-teatterin omiin tuotantoihin

Muusikkojen liiton jäsenet saavat liput Savoy-teatterin omiin tuotantoihin etuhintaan 15 €.

Tapahtuman tuottajatahon voi tarkistaa tapahtuman tiedoista Savoy-teatterin nettisivuilta tai Lippupisteen verkkokaupasta. Hintaetu on voimassa kaikissa konserteissa, joissa tuottajana lukee Savoy-teatteri.

Etuhintaisen lipun voi ostaa ennakkoon ti–pe klo 12–14 Savoy-teatterin lippumyymälästä tai tuntia ennen tapahtumaa ovelta. Varaudu esittämään Muusikkojen liiton jäsenkorttisi. Hintaetu on voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

Savoy-teatterin tapahtumat >

Open Creative Housen palvelut –50 %

Open Creative House (OCH) on Espoon Keilaniemessä sijaitseva luovien alojen keskittymä. OCH:sta löytyy studioita ja työskentelytiloja erilaisiin tarpeisiin. Luovaan työhön suunnitellut tilat tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi verkostoitumiseen sekä musiikin tekemiseen ja harjoitteluun. OCH sijaitsee Musiikin Satamassa, Keilaniemen metroaseman vieressä (Keilasatama 2 D, Espoo).

OCH tarjoaa liiton jäsenille tilojen päivävuokrat sekä kuukausimaksulliset jäsenyydet –50 %:n edulla. Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

Etu koskee kaikkia OCH:n palveluja. Kampanjakoodin edun aktivoimiseksi löydät kirjautumalla liiton Jäsensivuille >

Hinnaston löydät OCH:n sivuilta >

Tutustu musiikin ammattilaisille suunniteltuihin työskentelytiloihin >

G Livelab Helsinki & Tampere

Muusikkojen liiton jäsenet saavat 20 % alennuksen konserttilipuista sekä juomista Helsingin ja Tampereen G Livelab -klubeilla G Livelab -sovelluksessa.

Päivitä uusin versio tai lataa sovellus:

Android App >
iOS App >

Aktivoi etu:

1. Kirjaudu sovellukseen.
2. Mene sovelluksen menun Omat tiedot -sivulle.
3. Klikkaa Minulla on promokoodi tai jäsennumero ja syötä jäsennumerosi.

Suomen Hostellijärjestön edut jäsenille 

Muusikkojen liiton jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut.

Hostellijärjestö ja sen verkoston lähes 50 hostellia ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.
Hostellit ovat kaikille avoimia ja yksilöllisiä yöpymispaikkoja, joissa voi majoittua edullisesti loma- tai työmatkalla, yksin tai porukalla. Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet sekä hostellikortin omaavat henkilöt saavat majoituksestaan alennusta.

Majoitusalennus kotimaan hostelleissa

Liittomme jäsenenä saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Saat alennuksen, kun teet varauksen osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Alennus annetaan saapuessasi hostelliin, kun todistat jäsenyytesi. Voit todistaa oikeutesi alennukseen myös Kotimaan hostellikortilla, jonka voit tilata Hostellijärjestöltä maksutta.

Kotimaan hostellikortti maksutta

Muusikkojen liiton jäsenet voivat tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleista Suomessa sekä useita muita hostellikorttietuja. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata Hostellijärjestön verkkosivulta www.hostellit.fi/jasenet. Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Jäsenet voivat ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen yöpymisestäsi kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa Suomessa ja maailmalla. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen suoraan hostelliin. Kansainvälisellä hostellikortilla saat lisäksi paljon muita hostellikorttietuja sekä Suomessa että ulkomailla.

Voit ostaa jäsenhintaisen Kansainvälisen hostellikortin Hostellijärjestön verkkokaupasta www.hostellit.fi/shop/

Lue lisää >

Kehonhuoltoa etuhintaan Muusikkojen liiton jäsenille

Työhuone Massage tarjoaa liiton jäsenille –15 %:n edun kaikista kehonhuoltopalveluistapalveluista. Urheiluhieroja Simo Kellokumpu on erikoistunut keho- ja puhetyöntekijöiden sekä aktiiviliikkujien kehonhuoltoon.

Kellokumpu ottaa asiakkaita vastaan rauhallisella työhuoneellaan Helsingin Kalliossa osoitteessa Pengerkatu 7.

Lue lisää ja tutustu palveluihin >

Viestintätoimisto Röd: konsultointipalvelua etuhintaan

Pohditko erilaisia vaihtoehtoja koskien tulevan julkaisun viestintää tai kaipaat muutoin ajatusten vaihtoa viestinnän ammattilaisen kanssa?

Viestintätoimisto Rödin konsultointitunnilla vastataan muusikkojen kysymyksiin ja autetaan mieltä askarruttavissa viestinnällisissä asioissa.

Rödiltä voit varata tunnin mittaisia etätapaamisaikoja. Tapaamisessa käydään läpi jäsenen tarpeen mukaan julkaisuun liittyviä tiedotuksellisia näkökulmia. Kerrothan sähköpostissa muutamalla lauseella, mihin aihealueeseen (esim. tiedoteteksti, tiedotussuunnitelma, some tai aikataulutus) haluaisit keskittyä tapaamisessasi, jotta asiaasi ehditään tutustumaan etukäteen.

Tämän jälkeen on mahdollista tilata lisäpalveluna esimerkiksi singlen tai albumin tiedotuspaketti. Voit myös halutessasi sopia uudesta tapaamisesta, jossa syvennetään toivottuja aiheita.

Etuhinta Muusikkojen liiton jäsenille (–10 %)

90 € / tapaamiskerta

Konsultointitunti sisältää 60 minuutin etätapaamisen sekä noin puolen tunnin valmistautumisen ennen tapaamista. Mahdolliset ennakkomateriaalit (tiedotetekstit, musiikkilinkit yms.) tulee toimittaa 5 vuorokautta ennen tapaamista. Hinta ei sisällä alv. 24 %.

Ajanvaraus ja yhteydenotot

Viestintätoimisto Röd
Katja Tolonen
katja@rodrod.fi
+358 50 492 2017
https://rodrod.fi

Muusikkojen Terppa! -työterveyspalvelu

Muusikkojen liiton jäsenenä voit liittyä Muusikkojen Terppa! -työterveyspalvelun jäseneksi maksutta. Saat maksuttoman sähköisen terveystarkastuksen ja lääkärin tai hoitajan puhelin- ja videovastaanotto ovat sinulle tarjolla etuhintaan. Terppa! -jäsenyys ei sido sinua mihinkään.

Muusikkojen Terppa! on lääkäriasema Medics24:n ja Muusikkojen liiton yhdessä muusikoille räätälöimä terveyspalvelu. Muusikkojen Terppa! huomioi ennaltaehkäisevästi muusikoille tyypilliset sairaudet ja tuo terveyspalvelut jokaisen muusikon taskuun. Lääkärin puheille pääsee niin keikkabussista maailmalta kuin vaikkapa kotisohvalta.

Muusikkojen Sairauskassa korvaa työterveyshuollon ulkopuolella oleville jäsenilleen kuulon tutkituttamisesta aiheutuneita kustannuksia 45 euroon asti kerran kolmessa vuodessa. Terppa!-terveyspalvelu tarjoaa kuulon tarkastuksia pääkaupunkiseudulla Klinikka 1:ssa (Kivensilmänkuja 2, 3. krs). Muusikkojen sairauskassa korvaa kuulon tarkastuksia myös muualla Suomessa. Lisätietoja Sairauskassasta >

Lue lisää ja liity Terppaan >

UniSport-liikuntakeskusten palvelut pääkaupunkiseudulla

UniSport-liikuntakeskukset Helsingissä tarjoavat liiton jäsenille edulliset hinnat sekä koko- että puolipäiväkortteihin. UniSportin kausikortilla voit käydä kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla ja yleisillä palloiluvuoroilla. Ryhmäliikuntatarjonnasta löytyvät niin tanssi- ja joogatunnit kuin voimaa ja kestävyyttä kehittävät lajit. UniSportin liikuntakeskukset sijaitsevat Kluuvissa, Meilahdessa, Töölössä, Otaniemessä, Kumpulassa ja Viikissä.

UniSport tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille sekä koko- että puolipäiväkortit etuhintaan.

Edun saa UniSportin asiakaspalvelussa näyttämällä jäsenkorttia.

Jäsenetuhinnat:

Kokopäiväkortti, voimassa aukioloaikoina

12 kuukautta 549 € (norm. 689 €)
4 kuukautta 209 € (norm. 249 €)
1 kuukausi 59 € (norm. 69 €)

Puolipäiväkortti, voimassa ma–pe ennen klo 15.00 ja 20.30 jälkeen, la–su koko päivän

12 kuukautta 439 € (norm. 549 €)
4 kuukautta 180 € (norm. 212 €)
1 kuukausi 51 € (norm. 60 €)

Ensimmäinen tutustumiskäynti on maksuton.

Lue lisää >

Tempaus-Areenan Selkäremppa-videokurssi ja kokoontaittuva Ryhtikeppi

Muusikkojen liiton jäsenille on tarjolla valmentaja Matti Vestmanin kehittämä kehon kunnossapitopaketti hintaan 49,90 e. Freelancemuusikot ry:n sekä Sydänliiton kanssa tehdyn pilottihankkeen aikana eri instrumentteja soittavat muusikot ovat todenneet näiden liikkeiden olevan erittäin toimivia.

Pakettiin kuuluu suosiota saanut Masan ja Kriston Selkäremppa-videokurssi sekä kätevästi mukana kulkeva Tempaus-Areenan Ryhtikeppi. Selkärempan videoilla opetetaan kepillä tehtäviä liikkeitä, joiden pääasiallisena tarkoituksena on vaikuttaa niska- ja hartiaseudun sekä selän kipuihin ja jumeihin. Pakettiin kuuluva kokoontaittuva Ryhtikeppi kulkee mukavasti mukana keikkamatkoilla. Kepin mukana tulee myös säilytyspussi.

Kirjaudu Jäsensivuille saadaksesi edun >

F-Musiikin etuja ympäri Suomen

F-Musiikki tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille Euroopan halvimmat hinnat kaikista tuotteistaan. Jäsenetuhinnat määrittyvät tuotekohtaisesti.

D’Addario-tarvikkeista liiton jäsenet saavat 15 %:n alennuksen (sis. D’Addario-kielet ja -kaapelit, Evans-rumpukalvot , Planet Waves -tarvikkeet, Promark-kapulat).

Alennuksen saa näyttämällä liiton jäsenkorttia.

Näytä jäsenkorttisi aina asioidessasi F-Musiikissa ja tiedustele etuja. Isompien hankintojen kohdalla alennus on tapauskohtainen – ole yhteydessä suoraan avainasiakaspäällikköön tai myymäläpäällikköön.

Yhteystiedot >

Soitin Laine: mm. Moog-tuotteet

Soitin Laine tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille etuja muun muassa Moog-tuotteista, Mehteran-symbaaleista, Airturn-sivunkääntäjistä ja Vater-kapuloista. Saat alennuksen kaikissa Soitin Laineen myymälöissä (Helsinki ja Turku) näyttämällä jäsenkorttiasi ostoksen yhteydessä.

Hinnasto ja tuotteet (voimassa toistaiseksi):

Moog

 • MOG-ONE-001-06 The One Polyphonic Synthesizer 8-Voice – 7 999,00 €
 • MOG-ONE-002-06 The One Polyphonic Synthesizer 16-Voice – 10 699,00 €
 • LPS-SUB-007-06 Subsequent 25 – 1 359,00 €
 • LPS-SUB-006-06 Subsequent 37 – 1 959,00 €
 • TAURUS TBP-002-06 Minitaur – 659,00 €
 • MOD-MATR-06 Matriarch – 2 133,00 €
 • MOD-GRAND-06 Grandmother – 1 119,00 €
 • MOD-WK-MAVIS-U Mavis Synthesizer – 369,00 €
 • MOD-SUBH-06 Subharmonicon – 775,00 €
 • MOD-DFAM-06 DFAM – 779,00 €
 • MOD-MOTHER-32-06 Mother-32 Semi-Modular Synthesizer – 789,00 €
 • RES-EP-003 – MOOG EXPRESSION PEDAL EP-3 – 65 €

Lisäksi jäsenkortilla 10 prosentin alennus Moog-oheistuotteista (paidat, pölysuojat jne)

Muut tuotteet

 • Mehteran -symbaalit -10%
 • Vater -kapulat -10%
 • Vic Firth -kapulat -10%
 • Airturn -sivunkääntäjät ja muut tarvikkeet -10%

Lisäksi jäsenetuja on saatavilla muistakin Soitin Laineen tuotteista. Hintatiedusteluissa ota yhteyttä Marko Kumpulaan: marko.kumpula@soitinlaine.fi

DLX – Deluxe Music: Muusikon kulutustarvikkeet

Muusikkojen liiton jäsenenä saat 10 % alennuksen lähes kaikista normaalihintaisista soitintarvikkeista merkistä riippumatta. Etu koskee muun muassa kitaran kieliä, rumpukapuloita, rumpukalvoja ja instrumenttijohtoja. Saat edun näyttämällä jäsenkorttiasi ostosten yhteydessä.

Lue lisää DLX:stä >

Rockway.fi

Muusikkojen liiton jäsenet saavat verkossa toimivan musiikinopetuspalvelu Rockwayn jäsenyyden alennettuun hintaan.

 • Vuosijäsenyys
  129 e/vuosi (norm. 238,80 e)

Voit ostaa jäsenyyden Rockwayn verkkokaupasta >

Star Arctic Hotel

Saariselällä toimiva Star Arctic Hotel tarjoaa liiton jäsenille -15 % alennuksen huonehinnoista ja aktiviteeteista. Hinnat ovat voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Varaukset: juha.muotka@stararctichotel.com

Scandic-hotellit

Scandic-hotellit ympäri Suomen tarjoavat Muusikkojen liiton jäsenille edulliset hinnat. Edun saa syöttämällä varauksen yhteydessä hotellikohtaisen etukoodin. Hotelliin kirjauduttaessa voidaan tarkistaa jäsenkortti. Koodit ja hinnaston löydät kirjautumalla jäsensivuille. Kirjaudu sisään >

GreenStar Hotellit

GreenStar Hotellit tarjoavat liiton jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen työ- ja vapaa-ajan matkustuksen Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa.

Hinnasto ja varaustiedot >

Eversheds Asianajotoimisto Oy:
Neuvontaa yksityiselämän oikeusasioissa

Muusikkojen liiton jäsenet saavat maksutonta puhelinneuvontaa muissa kuin työsuhteeseen liittyvissä lakiasioissa.

Lue lisää >

mcaren palvelut

Applen valtuuttamat mcare-huoltoliikkeet Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa tarjoavat Muusikkojen liiton jäsenille 10 % alennuksen iPhonen näytön vaihdon normaalihinnasta sekä 50 % alennuksen Mac-tietokoneen puhdistuksen ja kuntotarkistuksen normaalihinnasta.

Koneen puhdistuksen yhteydessä mcare tarjoaa ulkoisen backup-levyn (2TB) ja sen asennuksen käyttövalmiiksi hintaan 119 e (normaalisti 139 e).

Alennuksen saa näyttämällä liiton jäsenkorttia.

EARfoon kuulosuojaimet

EARfoon tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille kuulosuojaimia alennettuun hintaan malleista:

 • EARfoon 170 € (norm. 202 €)
 • Multiclick 220 € (norm. 252 €)
 • EARfoon Sound 260 € (norm. 315 €)

Puhdistusaineet ja lisätarvikkeet -10% kulloinkin voimassa olevan hinnaston hinnoista.

Valostenotto sopimuksen mukaan.
Ajanvaraukset p. 050-3847045 Riitta Leivonen

EARfoon-kuulosuojaimia jäsenhintaan myös seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Kuopio: Anna Jalava 0451242373
Oulu: Marita Matikainen p. 044-7241177

Jäsenetuhinnan lisäksi Muusikkojen sairauskassasta voi hakea 50 % korvausta kuulosuojainten hankintahinnasta, kuitenkin enintään 100 €.

Orelo: kuulosuojaimet ja korvamonitorit

Muusikkojen liiton jäsenenä saat 10 % alennuksen kuulosuojaimista ja Hearos PRO -sarjan korvamonitoreista. Hyödynnä etu näyttämällä liiton jäsenkorttia valujen oton yhteydessä. Jäsenetuhinnan lisäksi Muusikkojen sairauskassasta voi hakea 50 % korvausta kuulosuojainten hankintahinnasta, kuitenkin enintään 100 €.

Hinnat:

Kuulosuojaimet:

 • Orelo Fidelity 10, 15, 25, 30, 186,30 € (norm. 207 €)

Korvamonitorit:

 • Hearos PRO II (2-tie), 697,50 € (norm. 775 €)
 • Hearos PRO III (3-tie), 877,50 € (norm. 975 €)
 • Hearos PRO IV (4-tie), 1057,50 € (norm. 1175 €)

Orelon kuulosuojaimet >

Kuulotekniikka Oy:n kuulonsuojaimet ja korvamonitorit

Kuulotekniikka tarjoaa kuulonsuojaimista ja korvamonitoreista 20 % alennuksen Muusikkojen liiton jäsenille. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkorttia hankinnan yhteydessä. Jäsenetuhinnan lisäksi Muusikkojen sairauskassasta voi hakea 50 % korvausta kuulosuojainten hankintahinnasta, kuitenkin enintään 100 €.

Alennuksen piirissä olevat mallit
Kuulonsuojaimet:
ACS PRO10 (Ei sairauskassan korvauksen pirissä. Suojauksen oltava yli 10db)
ACS PRO15
ACS PRO17
ACS PRO20
ACS PRO26
ACS PRO27

Monitorit:
ACS PRO-Fit
ACS Emotion Classic/Ambient
ACS Evolve Classic/Ambient
ACS Engage Classic/Ambient
ACS Evoke2 Classic/Ambient

Kuulotekniikka Hakala Oy

F-Secure Internet Security

F-Secure antaa Muusikkojen liiton jäsenille alennuksen Internet Security -tuotteistaan, jotka suojaavat Windows-tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit (Android ja iOS) haittaohjelmilta ja muilta internetin vaaroilta.

Safe-tuotteiden jäsenetuhinnat ovat:

 • F-Secure Internet Security 1 vuosi, 3 laitetta: 39,90 euroa (norm. 64,99 euroa)
 • F-Secure Internet Security 1 vuosi, 5 laitetta: 49,90 euroa (norm. 72,99 euroa)
 • F-Secure Internet Security 1 vuosi, 7 laitetta: 59,90 euroa (norm. 79,99 euroa)

Tilauskoodin ja -ohjeet saat Muusikkojen liiton toimistosta. Tilaus tehdään täältä >

Lowell Oy: muistutukset ja perintä

Roikkuuko reskontrassasi maksamattomia laskuja? Muusikkojen liiton jäsenenä voit siirtää ne Lowell Oy:n (ent. Lindorff) hoidettavaksi. Lowell huolehtii liiton jäsenten laskujen tehokkaasta maksumuistuttamisesta ja perinnästä ilman vuosimaksuja. Tällä tarkoitetaan yritysmuodossa tehtyjen esiintymisten laskuja, ei työsuhteessa syntyneitä palkkasaatavia.

Voit jättää toimeksiannot helposti Pikaperintä-palvelun kautta. Erillistä sopimusta ei tarvita, vaan hyväksyt tuolloin palvelun ehdot ja asiakkuus muodostuu automaattisesti. Halutessasi voit liittää perintäpalveluun myös muistutuspalvelun, jolloin Lowell muistuttaa asiakastasi maksamattomasta laskusta heti eräpäivän jälkeen.

Muistathan kirjoittaa kumppanitunnus-kohtaan SML, niin saat hyödynnettyä sovitun hinnoittelun palveluun:

 • Ei avausmaksua
 • Ei vuosimaksua
 • Vapaaehtoisessa perinnässä 2% provisio peritystä kokonaismäärästä onnistuneessa perinnässä
 • Oikeudellisessa perinnässä 2% provisio peritystä kokonaismäärästä onnistuneessa perinnässä
 • Jälkiperinnässä 25% provisio peritystä kokonaismäärästä onnistuneessa perinnässä

Lisätietoja saat Lowellin yritysmyynnistä: myynti@lowell.com / p. 010 2700 700

MES-soitinpankki

MES-soitinpankki hankkii ja vastaanottaa, ylläpitää sekä lainaa ja vuokraa ammattikäyttöön arvosoittimia sekä muuta musiikkituotannossa käytettävää laitteistoa. Muusikkojen liiton jäsenenä olet oikeutettu MES-soitinpankin palveluihin.

Rekisteröidy MES-soitinpankin käyttäjäksi >

Rekisteröitymistä varten tarvitset tunnuksen, jonka saat Muusikkojen liiton toimistosta: sml@muusikkojenliitto.fi.

Työväen retkeilyliitto

Työväen retkeilyliiton ja Luonnonystävien Kansainvälisen Liiton majat ovat kohtuuhinnalla SAK:laisten ammattiosastojen ja liittojen jäsenten käytössä. Lisäksi ammattiosastot ja liittojen jäsenet voivat osallistua kohtuuhinnalla TRL:n seurojen järjestämille ohjatuille retkille.

Lue lisää >

SAK:n jäsenedut

Muusikkojen liiton jäsenenä olet oikeutettu SAK:n jäsenetuihin. Tutustu etuihin SAK:n kotisivuilla: