Soitinvakuutus

Muusikkojen liiton Soitinvakuutus kattaa jäsenistön soittimet 3 000 euroon saakka 150 euron omavastuulla. Vakuutuksessa soittimiksi katsotaan ne instrumentit, jotka ovat musiikkikäyttöön myytäviä soittimia tai soitinlaitteita. Ruotsalaisen erikoisvakuuttaja Brookfieldin kanssa tehdyn sopimuksen mukainen vakuutus on voimassa niillä Muusikkojen liiton jäsenillä, joiden jäsenyys on kestänyt vähintään yhden kuukauden, ja jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa, lukuun ottamatta eläkeläismaksuluokkaa sekä vapaajäseniä.

Muusikkojen Sairauskassa

Muusikkojen Sairauskassan tarjoamia etuuksia ovat päiväraha sairaudesta johtuvan työtilaisuuksien menettämisen johdosta, korvaus kuntoutuspsykoterapiaan hakeutumiseen liittyvistä psykiatrin lausuntokuluista, korvaus hammashoito- ja kuulotutkimuskuluista sekä kuulosuojainten hankintakuluista ja korvaus sairaalan ja terveyskeskuksen hoitopäivämaksuista.

A-kassa

Työttömyyskassa Finka fuusioitui uuteen A-kassaan vuoden 2022 alusta alkaen.  Työttömyyskassan jäsenmaksu vuonna 2024 on 8 €/kk.

Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus

If Liittovakuutus on Muusikkojen liiton ottama vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus, jossa automaattisesti vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet ja toimihenkilöt. Vakuutetun vanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Vakuutus on voimassa muulloin kuin työssä ja työmatkalla, eikä se kata matkatavaroita.

Matkavakuutuksesi maailmalla ja Omat sivut -verkkopalvelu 24/7

Oli kyseessä sitten korvatulehdus tai vakavampi sairaus, jäsenillemme ottama matkavakuutus pelastaa pulasta. If Mobiili on sovellus, jonka avulla hoidat vakuutusasioitasi missä ja milloin tahansa. Tutustu ja lataa sovellus >

Vakuutusalennuksia Ifistä

Ifin Etuohjelmassa saat säästöjä jo pelkällä oman kodin kotivakuutuksella tai kaskovakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi sähköisesti Omille sivuille. Asiointisi helpottuu sekä säästät luontoa ja omaa aikaasi. Tutustu alennustasoihin täältä >

Kalevan Primus-henki- ja tapaturmavakuutus

Pysyvästi edullinen henkivakuutus – pariturvana vieläkin edullisemmin

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

Muusikkojen liiton jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisimman henkivakuutuksen 61 % normaalihintoja edullisemmin. Etua jo hyödyntäneet jäsenet säästävät keskimäärin 511 euroa vuodessa.

Lue lisää miksi tarvitsen henkivakuutuksen >

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Vakuutuksen voit hankkia joko vain itsellesi tai vieläkin edullisempana pariturvana itsellesi ja puolisollesi. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on Muusikkojen liiton jäsen.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot >

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi osoitteessa kalevavakuutus.fi

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen >

Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Vakuutusalennuksia Ifistä

Muusikkojen liiton jäsenenä saat Ifin vakuutuksista tuntuvia järjestöasiakkaan If-keskittäjäalennuksia.

Ifin Etuohjelman piiriin pääset jo yhdellä vakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Ifin Omille sivuille. Kun sinulla on esimerkiksi henkilöauton kaskovakuutus, saat silloin vakuutusmaksuista* 11 prosenttia alennusta.

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat peräti 16 prosenttia alennusta sekä käyttöösi oman palveluneuvojan. Ifillä sinulle kertyy vahingottomista vuosista If Omavastuurahaa jopa 40 euroa vuodessa aina 200 euroon saakka.

Lue lisää jäseneduistasi täältä > tai soita Ifin asiakaspalveluun 010 19 19 19.