Osallistu liiton jäsentutkimukseen ja voita residenssiviikko

Käynnissä olevan jäsentutkimuksen tavoitteena on kuulla jäsenistön palautetta ja ajatuksia liiton toiminnasta ja palveluista, ja sen avulla pohditaan liiton tulevaisuuden suuntaviivoja. Kyselyyn voi osallistua tammikuun 2020 loppuun saakka. Vastaajien kesken arvotaan residenssiviikko.

Muusikkojen liiton jäsentutkimus toteutetaan kyselylomakkeena, joka on lähetetty koko jäsenistölle sähköpostitse 10. tammikuuta 2020. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi. Tutkimuksen toteuttaa tutkija, musiikkitieteilijä Henri Pitkänen.

Tavoitteena on selvittää paitsi sitä, miten tyytyväisiä jäsenet ovat liiton palveluihin ja toimintaan, myös sitä, mitä jäsenistö liitolta toivoo tulevaisuuden suhteen.

Vastaajien kesken arvotaan residenssiviikko liiton taiteilijaresidenssissä (Berliini, Lontoo, Villa Vikan). Vastaa kyselyyn 31. tammikuuta mennessä!

Mikäli et löydä kyselylomaketta sähköpostistasi, olethan yhteydessä viestintäassistentti Anna-Maija Vartiaiseen: anna-maija.vartiainen@muusikkojenliitto.fi.