Opi liikkumaan Rotsin ja Jyrän kanssa

Suomen tunnetuimmiksi freelancemuusikoiksi itseään nimittävien Rotsin & Jyrän tähdittämä kolmiosainen kuvitteellinen dokumenttisarja on käynnistynyt osana freelancemuusikkojen hyvinvointiprojektia.

Sydänliiton muusikoille suunnatun projektin nettisivuilla on tarjolla paitsi Matti ”Masa” Vestmanin liikunnallisia ohjeita myös tietoa ravinnosta, unesta sekä liikunnan vaikutuksesta luovuuteen.

Projektin nettisivuilla jaetaan tietoa ja vinkkejä freelancemuusikkojen terveyteen liittyen sekä opetellaan hyödyllisiä perusliikkeitä Rotsin ja Jyrän johdolla.

Opi liikkumaan Rotsin ja Jyrän kanssa >

Hyvinvointiprojekti käynnistyi joulukuussa 2018 kyselytutkimuksella, jonka toteuttivat yhteistyössä Muusikkojen liitto, Sydänliitto ja Freelancemuusikot ry.

Keväällä 2019 ryhmä freelancemuusikkoja harjoitteli Hakaniemen Tempaus-Areenalla painonnostovalmentaja Matti ”Masa” Vestmanin opissa.