Muusikkojen liitto mukana Musiikki & Mediassa 3.–4. lokakuuta

Musiikkialan ammattilaisten vuosittainen Musiikki & Media -tapahtuma järjestetään Tampereella 3.–4. lokakuuta 2019. Muusikkojen liitto on mukana tapahtumassa, jossa käsitellään muun muassa yhdenvertaisuutta ja turvallisuutta musiikkialalla. Lisäksi liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen on ehdolla vuoden järjestövaikuttajaksi.

Musiikki & Mediassa käsitellään jälleen useita ajankohtaisia aiheita. Ohjelmassa on keskustelua niin tekijänoikeusdirektiivistä, turvallisesta musiikkialasta kuin yhdenvertaisuudesta. Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen osallistuu kyseisiä aiheita käsitteleviin paneelikeskusteluihin:

To 3.10. klo 10.15 Aamukahviseminaari: Katoaako arvokuilu, suljetaanko Youtube – Mitä tekijänoikeusdirektiivi muuttaa?

To 3.10. klo 11.45 Turvallinen musiikkiala: Yhteinen vastuumme

Pe 4.10. klo 10.30 Sä et oo normaali – Pääsevätkö erityisryhmiin kuuluvat artistit näyttämään potentiaalinsa musiikkibisneksessä?

Tutustu Musiikki & Median ohjelmaan >

Lottaliina Pokkinen. Kuva: Tero Ahonen.

Lottaliina Pokkinen on Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa ehdolla vuoden järjestövaikuttajaksi. Lisäksi G Livelab ja G Livelab Tampere ovat ehdolla vuoden keikkapaikaksi, Radio Helsinki vuoden radioksi ja Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola vuoden mediapersoonaksi.

Lue lisää Industry Awards -gaalasta >