Musiikki & Media: Ehdota Industry Awards 2021 -ehdokkaita!

Industry Awards -gaala järjestetään Musiikki & Median yhteydessä Tampereella perjantaina 8. lokakuuta 2021. Gaalassa summataan kulunutta vuotta ja annetaan kiitosta niille, joille se kuuluu: vuoden aikana ammattitaidollaan, ratkaisuillaan, joustamisellaan, avuliaisuudellaan, menestyksellään ja kokonaisvaltaisella toiminnallaan vakuuttaneille musiikkialan toimijoille ja tahoille. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Tällä kyselyllä voit ehdottaa, kenet tulisi asettaa ehdolle palkinnon saajaksi. Kuka on tehnyt juuri sinuun vaikutuksen kuluneena vuonna?

Voit ehdottaa 1–4 ehdokasta/kategoria. Kiinnitäthän ehdotuksia antaessasi huomion ehdokkaiden diversiteettiin niin maantieteen, sukupuolen kuin yritystenkin osalta. Halutessasi voit vastata ainoastaan osaan kategorioista. Voit ehdottaa myös itseäsi – hyvien perusteluiden kera!

Perustelethan vastauksesi!

Kysely on avoinna la 21.8.2021 klo 12.00 saakka. Ehdokkaat asetetaan Musiikki & Median raadin ja yleisön ehdottamien ehdokkaiden perusteella.

Ehdota Industry Awards 2021 -ehdokkaita >>