Musiikin esittäjä – miten tämä menikään -videosarja Jäsensivuilla

Muusikkojen liiton uudessa Musiikin esittäjä – miten tämä menikään? -videosarjassa käydään läpi musiikin esittäjän työskentelyyn liittyviä aiheita – mistä muusikon tulot koostuvat? Mitä kannattaa ottaa huomioon sopimusta allekirjoittaessa? Miten apurahat otetaan huomioon verotuksessa? Ensimmäinen video musiikin esittäjän työntekemisen muodoista on nyt katsottavissa Jäsensivuilla.

Ensimmäisessä videossa Muusikkojen liiton freelancereiden luottamushenkilö Juho Viljanen, freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen, sopimuspäällikkö Mirkka Kivilehto ja juristi Ilona Vartiainen käsittelevät musiikin esittäjän työntekemisen muotoja sekä yritystoiminnan käytäntöjä ja mahdollisia sudenkuoppia – toiminko työntekijänä vai yrittäjänä? Mitä tarkoittaa kevytyrittäjyys?

Katso video Jäsensivuilla >

Videosarja täydentyy syksyn 2022 aikana.

Tuotanto, ohjaus: Mikko Merilinna
Kuvaus, editointi: Antti Vuori