Music x Media Tampereella 28.9.–1.10.2022 – liput etuhintaan freelancereille

Vuotuinen Suomen musiikkialan ammattilaistapahtuma Music x Media järjestetään Tampereella 28.9.–1.10.2022. Muusikkojen liitto on mukana tapahtumassa ja alan keskusteluissa. Freelancereina työskentelevien on mahdollista ostaa liput tapahtuman avauspäivään erikoishintaan.

Osa Music x Media -tapahtuman keskiviikon 28. syyskuuta ohjelmasisällöstä on suunniteltu erityisesti muuttuvissa työsuhteissa ja -olosuhteissa toimiville taiteilijoille, freelancereille ja yrittäjille. Seminaaripäivän tavoitteena on antaa kulttuurialan ammattilaisille päivitettyjä työkaluja sekä työsopimuksiin, työhyvinvointiin ja eettisiin toimintaperiaatteisiin liittyvää tietoutta.

Freelancereille myydään keskiviikolle erä erikoishintaisia LITE-kevytlippuja. Lippukiintiön tarkoituksena on edistää itsensätyöllistäjien edellytyksiä osallistua Music x Mediaan, jonka keskeisenä arvona on sitoutua toimimaan alan verkostointitapahtumana sekä eri toimijoiden välisenä sillanrakentajana.

LITE-liput myydään hintaan 50 € + alv. Erikoishintaisia lippuja on rajoitettu määrä.

Muita lipputuotteita voi lunastaa Muusikkojen liiton alekoodilla -10% alennushintaan.

Lunastaaksesi 10 % alennuksen (voimassa kaikkiin lipputyyppeihin paitsi LITE-lippuihin), täytä koodi Muusikkojen liitto Kumppanikoodi-kohtaan. Koodi aktivoituu heti, ja alennetut lipputyypit ilmestyvät lippulistaan viimeiseksi. Valitse haluamasi lipputyyppi ja tee rekisteröinti normaalisti.

Rekisteröitymään pääset Music x Median sivuilla >

Muusikkojen liitto mukana alan keskusteluissa häirinnästä, sopimuksista ja freelancereiden hyvinvointimalleista

Muusikkojen liitto järjestää Music x Mediassa häirintää käsittelevän Esiinnyn edukseni -työpajan torstaina 29. syyskuuta klo 13–14. Työpaja kokoaa alan toimijat suunnittelemaan, millaisia tekoja aiheen tiimoilta tarvitaan seuraavaksi.

Lue lisää >

Liiton juristi Ilona Vartiainen on mukana keskustelemassa cancel-kulttuurin ja kohujen vaikutuksista vaikuttajien yhteistyösopimuksissa. Paneelikeskustelu järjestetään keskiviikkona 28. syyskuuta klo 14.15 alkaen.

Lue lisää >

Freet2030- ja SKAALA-hankkeen keskustelussa keskiviikkona 28. syyskuuta klo 13.15 alkaen pohditaan kulttuurialan freelance-työhön toimivia ja tukevia hyvinvointimalleja. Mukana keskustelussa on SKAALA-hankkeen projektipäällikkö ja liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen.

Lue lisää >

Muusikko-lehden päätoimittaja ja muusikko Patrik Stenström moderoi Keskeneräisyyden kauneus -paneelikeskustelua keskiviikkona 28. syyskuuta klo 11 alkaen. Paneelissa keskustellaan epäonnistumisen, onnistumisen ja paikallaan pysymisen pelosta sekä niiden kanssa elämisestä osana taiteellista työtä.

Lue lisää >

Tutustu Music x Median ohjelmaan kokonaisuudessaan >