MUSA VAI BISNES 4.10.: Seksuaalinen häirintä musiikkialalla, osa 2

Mikä on tapahtumajärjestäjän, oppilaitoksen tai työnantajan vastuu seksuaaliseen häirintään puuttumisessa? Miten häirintä saadaan kitkettyä pois keikkabusseista, bäkkäreiltä ja orkesterimontusta? Millaisia keinoja on puuttua yleisön keskuudessa tapahtuvaan häirintään?

MUSA VAI BISNES jatkaa keskustelua musiikkialalla puhutusta ja sitäkin enemmän vaietusta ongelmasta – seksuaalisesta häirinnästä. Edellisessä jaksossa kuultiin artistien, muusikkojen ja esiintyjien näkökulmia. Nyt MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä rakenteissa tehdään ja pitäisi tehdä häirinnän kitkemiseksi.

Vieraina ovat Kansallisoopperan ja -baletin henkilöstöpäällikkö, luennoitsija ja puhuja Hanna Fontana, Flow Festivalin Head of Artist Relations Maiju Talvisto, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian dekaani Emilie Gardberg sekä Elements Musicin A&R Manager Semira KetroussiLisäksi ohjelmassa kuullaan inserttinä musiikkikasvatuksen tutkija Minja Koskelan kommentteja, ja Muusikkojen liiton viestintäpäällikkö Sanni Kahilainen esittelee Muusikkojen liiton tutkimustuloksia.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 4. lokakuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma.

MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro
Tuottaja: Sanni Kahilainen

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.