MUSA VAI BISNES 3.5.: Uusinta – Muusikon identiteetti ja poikkeusaika

Tänään maanantaina 3. toukokuuta klo 17 Radio Helsingin taajuudella kuullaan uusintana MUSA VAI BISNES -ohjelman Muusikon identiteetti ja poikkeusaika -jakso – Mitä käy muusikon identiteetille, kun työtä ei voi poikkeusaikana tehdä eikä musiikista tulekaan elantoa? Entä silloin, kun muusikko syystä tai toisesta vaihtaa alaa? Miten esimerkiksi virtuositeetti, sukupuoli, uskottavuus ja raha vaikuttavat identiteettiin?

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miten poikkeusaika on koetellut muusikon identiteettiä. Millaisia kriisejä muusikko käy läpi nyt ja muulloinkin?

Vieraina ovat muusikko, erityisopettaja, musiikkiterapeutti Emppu Suhonen, muusikko Mikko Kosonen sekä April Jazzin festivaalijohtaja Matti Lappalainen.

MUSA VAI BISNEKSEN äänen vahvistaa Genelec.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 3. toukokuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma. MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Ketkä selviävät parhaiten nykyhetken musiikkiskenessä? Kuka makaa kenen kanssa ja mistä syystä? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9. Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.