MUSA VAI BISNES 22.11.: Suoratoiston monet puolet

Mihin kaikkeen musiikin kulutuksen digitaalinen murros on vaikuttanut? Kenen on mahdollista menestyä suoratoistopalveluissa? Mitä merkitystä on suoratoistopalveluista saatavilla olevilla tekijä- ja esittäjätiedoilla?

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, kuka hyötyy suoratoistosta. Millaisia vaihtoehtoisia tulonjakomalleja on tarjolla, entä mitä muutoksia mallin kehittämiseksi on tekeillä niin Suomessa kuin kansainvälisesti?

Vieraina ovat muusikko Anssi Kela, juristi ja viulisti Lottaliina Pokkinen sekä Sony Music Finlandin Head of Streaming and Audience Development Tatu Äikäs. Lisäksi ohjelmassa kuullaan Britannian Muusikkojen liiton pääsihteeri Horace Trubridgen ja artisti Jesse Markinin etukäteen nauhoitettuja kommentteja.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 22. marraskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma.

MUSA VAI BISNES selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro
Tuottaja: Sanni Kahilainen

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.