MUSA VAI BISNES 15.11.: Oulu – musiikkikaupunki?

Marraskuussa 2021 MUSA VAI BISNES tekee kiertueen Radio Helsingin kuuluvuusalueen kaupunkeihin: Tampere–Helsinki–Oulu–Turku. Millaisia musiikkikaupunkeja ne todellisuudessa ovat – mitä kiinnostavaa tapahtuu juuri nyt? Ovatko kimaltelevat juhlapuheet ja ylevät kulttuuristrategiat totta vai sanahelinää? Nyt kuullaan, mitä tapahtuu Oulussa.

MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä kuuluu vuoden 2026 kulttuuripääkaupungiksi valitun Oulun musiikkielämään. Millainen on kaupungin musiikkitarjonta nyt, ja miten sitä kehitetään? Miten alueen vähemmistöt huomioidaan?

Vieraina ovat Qstock-festivaalin ja tapahtumakeskus Tullisalin promoottori ja tuotantopäällikkö Sandy Kantola, Pohjoisen oopperakomppanian perustaja ja taiteellinen johtaja Jenni Kinnunen, kulttuurituottaja ja musiikkikasvattaja sekä Oulu2026-hankkeessa toimiva Asta Salomaa sekä rap-muusikko Stepa. Jaksossa kuullaan muusikko ja artisti Joel Hokan (Blind Channel) sekä tuottaja Jussi Isokosken (Tuupa Records, Uksi Productions) etukäteen äänitetyt kommentit.

Kuuntele MUSA VAI BISNES maanantaina 15. marraskuuta klo 17 ja osallistu keskusteluun! #musavaibisnes

MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma, joka selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?

Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!

Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.

Taustatoimittaja: Kata Salaspuro
Tuottaja: Sanni Kahilainen

 

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

 

Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.

www.muusikkojenliitto.fi