Hakemuksia residenssiin otetaan vastaan vain ilmoitettuna hakuaikana. Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei huomioida arvonnassa.

Jäsenistö voi käyttää residenssiä esimerkiksi harjoitteluun tai muuhun työskentelyyn – tai vaikkapa promootio- ja verkostoitumistarkoituksiin. Koska residenssi on ensisijaisesti tarkoitettu työskentelytarkoituksiin, mukaan ei voi ottaa vieraita perheen- tai liiton jäseniä lukuun ottamatta. Residenssiin ei voi tuoda lemmikkieläimiä.

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Jos hakijalla tai mukaan lähtevillä jäsenillä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan. Yhtä lailla jäsenmaksujen tulee olla kunnossa matkustusajankohtana.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin, joten esim. neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Vuokra laskutetaan parin viikon kuluessa arvonnasta ja maksuaikaa on 2 viikkoa. Maksulla tehdään varaus sitovaksi.

Huoneistoista tulee poistua ohjeiden mukaiseen ajankohtaan mennessä.

Hinnasto

Yläkerran (Ático) viikkovuokra on 400 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 3 hengelle viikko maksaisi 400 + 80 = 480 euroa).

Kaksion (Cueva) viikkovuokra on 300 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 2 hengelle viikko maksaisi 300 + 40 = 340 euroa).

Hakeminen

Hakemukset vain sähköpostitse (ei liitetiedostona) osoitteeseen sml@muusikkojenliitto.fi ilmoitettuna hakuaikana. Otsikkoon kirjoitetaan ”Mijas 2022”.

Viestissä on ilmoitettava residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse liiton jäsenestä vai perheenjäsenestä. Ilmoita myös mihin kohteeseen toivot residenssiviikkoa (yläkerran asunto sijaitsee päätalossa, jonka alakerta on vakituisessa asuinkäytössä. Erillinen kaksio sijaitsee päätalon yhteydessä. Kohteita voi vuokrata sekä erikseen että yhdessä).

Haettavat viikot ilmoitetaan viikon järjestysnumerolla (1–52), ei päivämäärinä.
Hakemuksessa voidaan toivoa useampia mahdollisia viikkoja toivotuimmuusjärjestyksessä; jos ensimmäinen haluttu viikot tai kaksi viikkoa ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko/viikot.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä, ja viikot myönnetään ne arvonnassa saaneelle. Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.