Maksutonta työnohjausta musiikin esittäjille

Muusikkojen liitto, Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ja UTHA järjestävät musiikin esittäjille maksutonta työnohjausta. Mukaan voi hakea yksilönä tai esimerkiksi yhtyeenä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen ja tarveharkinnan perusteella.

Kaipaako yhtyeesi mahdollisuutta keskustella musiikin esittäjän ammatista, tilaa pohtia omaa ammatti-identiteettiä sekä käsitellä työhön liittyviä haasteita ja toiveita? Työnohjaus tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Työnohjaus on suunnattu freelancerina työskenteleville musiikin esittäjille (yksittäiset taiteilijat tai bändit/yhtyeet). Palvelun tarkoitus on tarjota mahdollisuus luottamukselliselle keskustelulle, jonka tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja työhyvinvoinnin vahvistaminen.

Palvelu soveltuu sinulle/teille, mikäli pohditte:

  • Kuka minä olen muusikkona tai musiikin esittäjänä? Mikä me olemme yhtyeenä?
  • Mistä olemme tulossa, missä olemme nyt ja mihin suuntaan olemme menossa?
  • Miten pidämme huolta, että hahmottaisimme omat voimavaratekijämme ja tunnistaisimme potentiaaliset riskitekijät tulevaisuuden haasteissa?

Palvelu sisältää neljä tapaamista ja seurantakäynnin. Tapaamisten aikataulusta sovitaan ryhmän kanssa. Ryhmän työnohjaajana toimii SKAALA-hankkeen projektipäällikkö Jaakko Kämäräinen.

Tapaamiset lähimuodossa Helsingissä tai ryhmän toiveesta etänä:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä ja tilaa on vielä yhdelle ryhmälle työnohjaukseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen ja tarveharkinnan perusteella.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: satu.kaski@utha.fi

Kerro viestissäsi seuraavat tiedot:

  • osallistutko yksilönä vai osallistutteko yhtyeenä?
  • kerro lyhyesti itsestäsi ja työstäsi musiikin esittäjänä
  • mitä odotuksia ja toiveita sinulla on työnohjauksen suhteen sekä miksi juuri sinä/yhtyeesi voisi hyötyä tästä palvelusta?

UTHA

Palvelut toteutetaan yhteistyössä Urheilijoiden, taiteilijoiden ja huippusuorituksen parissa työskentelevien henkisen hyvinvoinnin ja terveyden asema UTHA:n kanssa.

Palvelujen vastuuhenkilö on UTHA:n Satu Kaski (laillistettu psykologi, psykoterapian erikoispsykologi, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, koulutettu psykoterapian kouluttaja (ent. vaativan erityistason koulutus VET), koulutettu työnohjaaja, psykologian tohtori).

Tausta

Palvelut ovat osa Muusikkojen liiton SKAALA-jatkohanketta, jossa pilotoidaan palveluita musiikin esittäjille ja kartoitetaan henkisen hyvinvoinnin tuen tarvetta. Palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Yhteistyössä: Muusikkojen liitto, UTHA ja Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry SOA. Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriön TYÖ2030 – työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.

Lisätiedot hankkeesta:
Jaakko Kämäräinen, projektipäällikkö
jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi