Lottaliina Pokkinen ehdolla vuoden järjestövaikuttajaksi

Vuoden 2018 musiikki- ja media-alan Industry Awards -ehdokkaat on julkistettu. Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen on ehdolla vuoden järjestövaikuttajaksi.

Lottaliina Pokkinen. Kuva: Tero Ahonen.

Vuosittaisen Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävä Industry Awards on palkintogaala, jonka voittajat valitsevat alalla työskentelevät ammattilaiset. Voittajat palkitaan Tampereella perjantaina 5. lokakuuta 2018.

Vuoden järjestövaikuttaja -kategorian ehdokkaat ovat Lottaliina Pokkinen (Suomen Muusikkojen Liitto ry), Pekka Sipilä (Suomen Musiikkikustantajat ry), Riku Salomaa (Music Finland ry), Saara Konttinen (Teosto, Suomen Musiikkikustantajat ry) ja Salla Vallius (LiveFIN ry).

Radio Helsinki on ehdolla Vuoden radio -kategoriassa, Radio Helsingin musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen Vuoden ohjelma-/musiikkipäällikkö -kategoriassa sekä sisältöjohtaja Maria Veitola Vuoden mediapersoona -kategoriassa.